Angelskop za teden: 28.10.-3.11.2019

Angelskop za teden: 28.10. – 3.11.2019

Teden nam prinaša spremembe, tako konce kot nove začetke, zato bodo nam bodo energije v podporo, da bomo lahko zaključili z nekim  položajem, projektom, odnosom ipd. Neko življenjsko obdobje bo dočakalo svoj konec in prihajajo nam naproti spremembe.

Morda bomo začutili določeno nelagodje ali zavedanje, da smo že predolgo v položaju, ki nam ne ustreza več. Čas je, da si vzamemo čas za razvoj in spremembe, ki so pred nami. Nobene korosti, celo škodljivo bi bilo, če bi vztrajali v tem položaju.

Morda bomo ob teh sprmembah občutili strah, zaznamo lahko tudi občutek izgube ali žalost, vendar moramo vztrajati, biti pogumni in slediti toku spremembam, da opustimo tisto, kar smo prerasli.

Morda se bomo v tem tednu soočali s svojimi strahovi, kar nam bo omogočilo, da prevzamaemo vajeti v svoje roke in nadzor nad svojim življenjem.

Teden je tudi ugodn, da se lotimo preobrazbe razmerij, predvsem tistih, ki nam jemljejo energijo, zaradi česar se počutimo nelagodno in smo jih prerasli ali nam niso več v oporo.

Morda bomo v tem tednu končali partnersko zvezo ali pa si bomo vzeli nekaj časa zase za razmislek glede nadaljnjega odnosa.

Vzemimo si čas zase in g aposvetimo poglobljenim raziskovanjem in razmišljanju o svoji notranjosti.

V tem tednu bomo pod vplivom energije angelskega števila 13, ki velja za karmično število in pogosto naznanjačas sprememb in preobrazbe v našem življenju.

Še posebej ugoden teden zna biti za rojene v znamenju Škorpijona.

Vsem želim čudovit in uspešen teden.

Aron Svetovanje

About Aron Svetovanje

Angelski terapevt, angelski reiki, Usui reiki mojster, Imara reiki mojster, energijsko svetovanje in terapije, vpogledi v karte (angelske, orakeljske, tarot, ciganske,...)

Comments are closed.