Angelskop

Namen angelskopa

Angelskop je v nekem smislu horoskop, vendar ne klasičen, ki se opredeljuje n posamezna zodiakalna znamenja. V sporočilih, ki nam jih posredujejo angeli, lahko najdemo svoje bistvo v neki dani situaciji, poziciji ali izkušnji, morda pa nam celo pomagajo najti samega sebe v svoji notranji Biti. Kakor koli, angelskop nam svetuje na vseh nivojih in v različnih življenjskih okoliščinah in situacijah s predlogi, kako naj ravnamo in katerega od angelov, nadangelov ali drugih bitij svetlobe se lahko obrnemo. Pogosto bo navedena tudi informacija, za katere zodiakalne znamenje je nek dan, teden ali obdobje naklonjeno oz. naj bodo v tem času bolj pozorni.

Objavljal bom dnevne, tedenske, vikend in mesečne angelskope.

Vabljeni k spremljanju, hvala.

 

Aktualni Angelskop

Angelskop za teden: 4.2. - 10.2.2019

Prihajajoči teden bo izjemno uspešen za večino od nas. Namreč v tem tednu bosta z nami Bog in Mati Marija, karta JA z boginjo Ganesh pa še dodatno potrjuje, da je teden ugoden za realizacijo naših ciljev, želja in projektov, ki smo jih že dlje časa načrtovali, morda oklevali, … Izkoristimo torej ugodne okoliščine.

Verjeti moramo, da je Ljubezen povsod in je vseprisotna. Ko se bomo osredotočili le na Boga in njegovo skrbnost, bomo našli odgovore in rešitve. Boga in angele moramo prositi, naj nam pomaga pri vsem in verjeti, da ima nebeška modrost pripravljene odgovore in rešitve.

Verjemite, čas je, da storimo končno nekaj za sebe, zato je čas, da se začnemo negovati, kar je mišljeno, da polagamo več pozornosti na sebe in svoje telo, da si privoščimo več počitka in miru, da bomo odprli poti za več obilja, ljubezni in energije, ki jo nujno potrebujemo za realizacijo naših ciljev. da bomo to dosegli je nujno, da uravnotežimo naše delovne obveznosti in prosti čas. Prisluhnimo in upoštevajmo glas svojega notranjega otroka.

Tedenski angelskop najdete na naslednji povezavi - Tedenski angelskop

Angelski nasvet dneva

Ohranite vero v uspeh

Pomembno je, da ohranite vero v uspeh, ki je ključ do uresničutve sanj in ciljev. Verujte, da k vam prihaja neizmerna sreča. Z vero v uspeh sprostite pretok finančnih energij in sreče.

Pomembno je, da ostanete v stanju hvaležnosti, kajti če ste hvaležni, še preden se kaj zgodi, to nakazuje vašo vero in zaupanje, kar pa je ključ, ki odpira vrata uspeha. Vera je energija, ki brez odlašanja privlači blaginjo in srečo!