Angelskop

Namen angelskopa

Angelskop je v nekem smislu horoskop, vendar ne klasičen, ki se opredeljuje n posamezna zodiakalna znamenja. V sporočilih, ki nam jih posredujejo angeli, lahko najdemo svoje bistvo v neki dani situaciji, poziciji ali izkušnji, morda pa nam celo pomagajo najti samega sebe v svoji notranji Biti. Kakor koli, angelskop nam svetuje na vseh nivojih in v različnih življenjskih okoliščinah in situacijah s predlogi, kako naj ravnamo in katerega od angelov, nadangelov ali drugih bitij svetlobe se lahko obrnemo. Pogosto bo navedena tudi informacija, za katere zodiakalne znamenje je nek dan, teden ali obdobje naklonjeno oz. naj bodo v tem času bolj pozorni.

Objavljal bom dnevne, tedenske, vikend in mesečne angelskope.

Vabljeni k spremljanju, hvala.

 

Aktualni Angelskop

Angelskop za vikend: 24.3. – 25.3.2018

Bodite pozorni in ne dopustite, da vas zunanje okoliščine odvračajo od prave poti, saj bi to sprožilo nepredvidljive in nekontrolirane odločitve in poteze.

Posledično bi vas takšno obnašanje privedlo do neželenega in predvsem podrejenega položaja, česar pa si najbrž nihče ne želi.

Pomembno je, da se ne prepustite ugotavljanju, kakšen napredek in kaj so dosegli drugi, temveč ostanite v svoji lastni Biti, držite se svoje poti in doseganju lastnih rezultatov ter ciljev.

Tedenski angelskop najdete na naslednji povezavi - Tedenski angelskop

Angelski nasvet dneva

Ohranite vero v uspeh

Pomembno je, da ohranite vero v uspeh, ki je ključ do uresničutve sanj in ciljev. Verujte, da k vam prihaja neizmerna sreča. Z vero v uspeh sprostite pretok finančnih energij in sreče.

Pomembno je, da ostanete v stanju hvaležnosti, kajti če ste hvaležni, še preden se kaj zgodi, to nakazuje vašo vero in zaupanje, kar pa je ključ, ki odpira vrata uspeha. Vera je energija, ki brez odlašanja privlači blaginjo in srečo!

Share