NA KRATKO O TEM KAKO SEM ZAŠEL V TE VODE

V svet mistike in nevidnih ravni (energije - kozmična in zemeljska, angeli in druga svetlobna bitja) kot temeljni del na poti osebnega in duhovnega razvoja sem se podal pred dobrimi osmimi leti, ko me je zanimala predvsem numerologija, vendar sem po dobrem letu to področje dal na Stand by za nedoločen kasnejši čas. V letošnjem letu pa postopno obujam tudi to področje, zato uvajam tudi numerološke readinge in analizo z numerološko rojstno karto.

POSTAVITE NAM VPRAŠANJE

Pozdravljeni spoštovani obiskovalec(ka), tukaj imaš priložnost postaviti svoje vprašanje, ki se nanaša na edinstveno situacijo, položaj, odnos, težavo ali problem, iz katerega ne vidiš izhoda. Prav tako lahko v spodnjem obrazcu izbereš energijsko ali Reiki terapijo terapijo. Želiš spoznati, kakšen naj bo tvoja odločitev in naslednji korak, ali pa se naročiti na Reiki ali drugo energijsko terapijo? Klikni na spodnji gumb.

SPOZNAJTE NAŠO EKIPO IN SVETOVALCE - STRAN JE V IZDELAVI

Naši izkušeni svetovalci vam bodo pomagali v kateri koli situaciji, iz katere ne vidite izhoda. Prav tako boste deležni strokovne obravnave v procestu Reiki ali drugih energijskih terapij.

Aron

Aron Iztok

Reiki mojster in učitelj, angelski terapevt ter motivator energijskih sprememb

Sem motivator energijskih sprememb, Usui in Imara Reiki mojster, razlagalec kart ter Angelski terapevt. Pri delu z energijami se povezujem z duhovnimi vodniki in angeli. Izvajam svetovanje in vpoglede z različnimi set kart. Nudim energijsko svetovanje in terapije (Reiki, nihalo ter Angelski reiki). Pri delu se vsakemu posvetim celostno.

PRIPIS: NA SLIKI NISEM JAZ

Marija-Stella

Marija - Stella

Intuitivna svetovalka

Sem iskušena svetovalka z vpogledi v karte, saj imam poudarjene intuitivne sposobnosti že od otroških let. Nudim vam vpoglede in svetovanje iz angelskih kart, Lenormand ali Ciganskih kart.

Pomagam vam lahko pri težavah na področju ljubezni, denarja, zdravja ... ter pogledam kaj vam prinaša prihodnost..

PRIPIS: NA SLIKI NISEM JAZ

Ekipa-delavnice

Ekipa - delavnice

Voditelj energijskih delavnic

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam condimentum pretium neque non auctor. Maecenas aliquet posuere tortor, at rutrum dolor condimentum sit amet. In dapibus nisi sit amet nulla pellentesque commodo. Maecenas sed dui quam. Nullam mi augue, hendrerit ut erat nec, faucibus elementum metus. KMALU DODAMO DODATEN TEKST