Energijske delavnice

Matrica življenjske energije-Aktiviranje čaker

Namen delavnic je, da ozavestimo in aktiviramo življenjsko energijo v čakrah oz. t. i. “energijskih centrih”. Na delavnicah se boste naučili razvijati sposobnost prepoznavanja vzrokov za nastanek energijskih blokad v čakrah in prepoznavanja čustvenih travm ter skozi vaje kako le te ozavestiti, preobraziti in izpustiti iz življenja. Meditativne vaje so izjemno močne in vam lahko uspešno pomagajo pri odpustitvi vseh omejitev, travm, ki vas omejujejo in zadržujejo na mestu.

Prvi znaki vašega uspešnega spopada s temi negativnimi notranjimi dejavniki, so lahko pojav mešanih občutkov, ščemenje, izpad joka, lahko pa tudi kratkočasna fizična bolečina. Namreč zavedati se je potrebno, da so te blokade in čustvene travme močno zakoreninjene v naših energijskih telesih (nekatere že večji del življenja, lahko od samega otroštva) in ko uspešno prodremo do njih, lahko v nas sprožijo določene reakcije. Prav zaradi tega, po uspešnem transformiranju naredimo še meditativno vajo s svetlobnim snopom belo in zlato rumene barve, ki zapolni energijske praznine.

Na delavnicah pa se boste tudi naučili kako očistiti in aktivirati čakre. S čiščenjem in aktiviranjem čaker se v našem telesu ponovno vzpostavi pretok življenjske energije in ravnovesje. Posledično se izboljša tudi naše počutje, vitalnost in zdravje.

Delavnice vodi Iztok, Reiki mojster in učitelj, Imara Reiki mojster, ter angelski terapevt, energijski intuitivni trener in svetovalec.

Na delavnicah počnemo:

  • Vaja za uglasitev z energijami delavnice in vaja za povečanje energije;
  • Aktiviranje in razvijanje senzibilnosti dlanskih čaker in aktiviranje Svetlobne krogle;
  • Vaja: Aktiviranje notranjega svetlobnega stebra vzdolž hrbtenice, ki presvetli čakre in organe;
  • Vaja: Aktiviranje čaker z zdravilno glasbeno podporo;
  • Vaja: Energijsko čiščenje čaker s Svetlobno kroglo z zdravilno glasbeno podporo;
  • Reiki, pot in namen reikija, kako nam lahko pomaga, načela reikija,…
  • Vaja: Priklic želja;
  • In še marsikaj……

Po delavnici je mogoča tudi krajša individualna konzultacija ali dogovor termina za individualno energijsko svetovanje ali terapijo.

V koledarju dogodkov lahko spremljate kdaj so delavnice in aktualno vsebino na delavnicah – klik tukaj

Share