Novo-Osebni pogovori in terapije

NOVO!

Se želite naročiti na brezplačen 20-minutni individualni pogovor in nasvet?

Po delavnici se lahko dogovorimo za brezplačen 20 minutni osebni pogovor in nasvet, vibracijsko, energijsko ali reiki terapijo za konkretno zdravstveno težavo.

Za sedaj se individualni pogovori izvajajo vsak prvi ČETRTEK v mesecu na lokaciji Bratovševa ploščad 30 (kletni prostor ČS Posavje) po 17:00 uri in trajajo do 20 do največ 25 minut, kar zadostuje za obravnavo konkretne zdravstvene težave z uporabo katerokoli terapije.

Z vami bo Iztok, reiki mojster, certificiran angelski in energijski terapevt ter trener za razvoj intuitivnih in psihičnih sposobnosti.

PREDVIDENI TERMINI

  • Četrtek 5.4.2018 – na voljo so termini: 17:00, 17:30 in 18:00
  • Četrtek 3.5.2018 - na voljo so termini: 17.00, 17.30 in 18.00

Na individualni pogovor se lahko naročite tudi preko spletnega obrazca, v katerega prosim vpišite svoje ime, veljaven e-poštni naslov ter na kratko opišite situacijo, težavo, o kateri se želite pogovoriti oziroma želite terapijo. Na vpisani e-poštni naslov vam bomo posredovali potrditev in navedbo točne ure pogovora.

Spletni obrazec za naročilo na pogovor je dostopen na moji osebni spletni strani s klikom tukaj.

V primeru, da želite poglobljeno obravnavo in celostno terapijo, se bomo za srečanje dogovorili neposredno po individualnem pogovoru.

Lahko pa se naročite na spletno svetovanje z vpogledom v karte (angelske, orakeljske, ciganske, Kipper...) ali krajšo energijsko terapijo na daljavo. Svoje naročilo lahko oddate preko posebnega portala oziroma sistema za online naročanje tako, da kliknete na spodnji gumb.

Hvala, se veselim srečanja z vami!

Klikni na spodnji gumb in izvedi naročilo želene storitve

Book an appointment with Modriportal-Svetovanje using SetMore
Aron Svetovanje

About Aron Svetovanje

Angelski terapevt, angelski reiki, Usui reiki mojster, Imara reiki mojster, energijsko svetovanje in terapije, vpogledi v karte (angelske, orakeljske, tarot, ciganske,...)

Comments are closed.