Energijska podpora

Energijsko podporo in terapije neposredno v živo ali na daljavo izvajam s pomočjo moje sposobnosti in z energijskim pripomočkom, ki ga imam stalno ob sebi in to je moje nihalo Izis, s katerim si pomagam pri prenosu energije na vas.

Ker sem Usui in Imara reiki mojster pa se seveda lahko odločite tudi za energijsko podporo in terapijo z Reiki Univerzalno življenjsko energijo.

Energijska podpora zajema vibracijsko terapijo in sočasno zaščito z dodatno energijo, ki vam pomaga skozi težavnejše obdobje ali dogodke, da okrepimo delovanje za naprej in vas povežemo z vašimi podpornimi energijami Duše, Angelov in Vodnikov. Energijska podpora je vsestransko koristna, saj v vaše življenje pripelje ljudi in okoliščine, ki vas podpirajo, zato se obvezno izvaja z vašim sodelovanjem, da se lahko doseže njen potencialni maksimum.

Z energijsko podporo in terapijami bomo:

  • poiskali notranje vzroke nastalih težav
  • omilili in odpravili posledice
  • izboljšali splošno počutje in zdravje
  • aktivirali vaše energijske centre oziroma Čakre
  • ponovno vzpostavili ravnovesje in pravilno delovanje vaših Čaker izboljšali in ojačali vaše telesno energijo
  • uvid v karte (orakeljske, angelske, energijske, numerične, …) z osebnim svetovanjem

Se želite naročiti na energisjko podporo ali osebno svetovanje z uvidom oziroma prerokovanje? Svoje naročilo lahko posredujete preko obrazca in izberite možnost Energijsko svetovnje in podpora. Obrazec najdete na podstrani na povezavi s klikom tukaj .

Spremljajte nasvete in drugo vsebino, ki vam lahko koristi pri vzpostavljanju ravnovesja v vašem telesu ali vsakdanjih težavah – klik tukaj

Podstran je v nastajanju – Hvala za razumevanje.

Aron Svetovanje

About Aron Svetovanje

Angelski terapevt, angelski reiki, Usui reiki mojster, Imara reiki mojster, energijsko svetovanje in terapije, vpogledi v karte (angelske, orakeljske, tarot, ciganske,...)

Comments are closed.