Postavi vprašanje

Pozdravljeni spoštovani obiskovalec(ka), tukaj imaš priložnost postaviti svoje vprašanje, ki se nanaša na edinstveno situacijo, položaj, odnos, težavo ali problem, iz katerega ne vidiš izhoda. Prav tako lahko v spodnjem obrazcu izbereš energijsko ali Reiki terapijo terapijo,

Vsakdanje življenje nam prinaša na pot veliko novih izzivov, položajev in situacij ter odnosov, ki znajo biti tudi težavni. A zaradi, morda nam neznanih razlogov ne znamo najti poti izhoda iz težavne situacije ali mpa morda vztrajamo v nekem odnosu, službi ipd. zaradi strahu, da bomo ostali sami, da se ne bomo pobrali ipd.

Čas je, da opustiš negativen pristop in se obrneš na svetovalce, ki vam bodo s pomočjo vpogledov v karte in intuitivno znali svetovati, kako stopiti na pot sreče.

Predlagam, da najprej pomislite, je morda zastoj energij razlog v vas samih in kaj morate s tem v zvezi storiti. Namreč zavedajte se, da je vsak izmed nas sam kreator svojega življenja in da so situacije ali okoliščine v katerih se trenutno nahajamo zgolj posledica naših odločitev in ravnanj in naših energij, ki jih oddajmo v okolico in Kozmos.

Torej, iskreno vabljeni, da postavite vprašanje ali se naročite na treapijo preko spodnjega spletnega obrazca. Podatki, ki jih boste vnesli, se bodo v skladu z novo EU Uredbo GDPR uporabili zgolj za namen odgovora na postavljeno vprašanje oziroma izvedbo terapije.

Odgovorim v roku največ 3 delovne dni, v izjemnih primerih, ko mi zaradi časovne stiske ne bi to uspelo, si pridružujem pravico daljšega roka.

Odgovor na svoje vprašanje poiščite pod šifro, ki ste jo zapisali ob oddaji obrazca na podstrani Odgovori - klik tukaj

Hvala za vaše zaupanje!