Moj angel

Čakre

Matrica življenjske energije

Matrica življenjekse energij sem poimenoval sklop delavnic in je sistem energij čaker in energijskih teles človeka. Z drugo besedo, predstavlja našo Avro. S čiščenjem in aktiviranjem energij v čakrah poskrbimo, da se prebudi in okrepi naša naravna univerzalna življenjska energija in moč, ki vodi do ponovne vzpostavitve ravnovesja v naših čakrah, energijskih centrih in v naše življenje ter poseldično vodi do bistvenega splošnega počutja in celostne ozdravitve.

V nastajanju je torej program Matrica življenjske energije, ki se bo izvajal v obliki tečaja in praktičnih delavnic. Tečaj bo integriral zelo veliko praktikuma, torej telesnih in mentalnih vaj ter meditacij, s katerimi očistimo in aktiviramo energijski pretok v čakrah ter tako vzpostavimo močan Notranji svetlobni steber vzdolž hrbtenice. Če je pretok energij nemoten, potem ta steber žari v čisti svetlobi, čakre pa se vrtijo v smeri urinega kazalca in v barvi, ki jim pripada posamezni čakri.

S posebno metodo usmerjene pozornosti boste prepoznali, kje imate energijske blokade, z vajo Časovna premica pa se boste poglobili v svojo notranjost, se pogovorili s svojim notranjim otrokom in notranjim vodnikom ter identificirali vzrok oziroma srčiko vaših trenutnih težav na katerem koli področju (zdravstenem, poslovnem, finančnem, na ljubezenskem, v odnosih, komunikaciji, vrednotenju samega seb ipd.).

Z metodo Časovna premica boste lahko prepoznali vzrok za čustvene travme (kaj je povzročilo neko čsutveno trpljenje ipd.), zaradi katerih ne morete vzpostaviti ljubečega partnerskega odnosa, niste uspešni na poslovnem področju, imate kopico zdravstvenih teža, splošno slabo počutje zaradi pomanjkanje vitalne energije, …. S prepoznavo in transformacijo vzrokov za nastanek čustvene travme v Luč, boste sprožili proces dotoka univerzalne življenjske energije, finančih sredstev, več ljubezni, izboljšanje odnosov, itd.

S pomočjo različnih tehnik in metod boste torej preobrazili in transformirali omejujoče miselne vzorce, prepričanja, vrednote in vedenje, ki ste jih razvili v času odraščanja in skozi življenje, kot posledica zapisov v Čakrah – energijskih centrih ter jih preobrazili v Luč in Mir.

Dobro je vedeti, da ima vsako trpljenje svoj vzrok in svoj konec ter vedno obstaja pot, ki pelje ven iz trpljenja. Od nas pa je odvisno ali se bomo odločili nadaljevati pot trpljenja ali pa se bomo podali na novo pot, ki bo za nas pomenila olajšanje, dobro splošno počutje, vitalnost, mir in ljubezen.

Z vsem tistim, kar nam trpljenje predstavlja se moramo soočiti, prepoznati trpljenje in njegov vzrok, nato pa odpustiti vzroke trpljenja in ga končati skozi izkušnje v nas samih.

Bistvo programa torej je: prepoznava vzrokov in omejujočih prepričanj –> njihovo ozaveščenje –> odpustiti –> transformacija.

Je celosten program treniranja, tehnik in vaj za aktiviranje in razvoj samopomoči, ki bazira na tehnikah moči energijskega samozdravljenja (energijske terapije, zavestno usmerjanje misli, …), ki temelji na principu prepoznave vzrokov in omejujočih prepričanj –> njihovo ozaveščenje –> kako jih odpustiti –> ter transformacija v luč ter dodatno –> s pomočjo energijske terapije in Reikijem odpraviti težave probleme v snovni obliki (čustvene, fizične bolečine, obolenja …).

Stanje dobrega splošnega počutja, več zdravja in vitalnost na vseh področjih življenja boste dosegli s pomočjo različnih vaj (fizičnih in mentalnih), meditacij ter čiščenjem in aktiviranjem Čaker, s katerim bo ponovno vzpostavljeno ravnovesje v vašem energijsekm sistemu in življenju.

Pomoč Angelov

Vsi, ki ste odprti za komuniciranje in pomoč angelov, se za posredovanje in pomoč pri čiščenju Čaker lahko obrnejo tudi na nadangele. Namreč vsaki čakri pripada tudi določen nadanegel, s tem da nadangela Rafaela lahko pokličemo za vse čakre.

Torej, kateri nadangel je zadolžen za katero čakro:

  • Nadangel Sandalfon: korenska (1.) čakra
  • Nadangel Gabriel: korenska (1.) čakra in sakralna (2.) čakra
  • Nadangel Mihael: grlena (5.) čakra, tudi popkovna (3.) čakra
  • Nadangel Rafael: čelna (6.) čakra, lahko pa ga pokličemo tudi za čiščenje in uravnovešenje vseh ostalih čaker
  • Nadangel Uriel: popkovna (3.) čakra ali solarni pleksus
  • Nadangel Jophiel: kronska (7.) čakra, tudi popkovna (3.) čakra
  • Nadangel Chamuel: srčna (4.) čakra
  • Nadangel Zadkiel: kornska (7.) čakra

POMEMBNO  💡 

Če je le mogoče, ohranimo svoje misli pozitivno naravnane, vsem vrstam strahovom pa se izogibajmo in se jih/ga čim prej znebimo.

Vrni se na prvo stran – klik število 1