Moj angel

Terapije

Terapije, nasveti in delavnice za osebno ter duhovno rast

Terapije: energijsko svetovanje in terapije, angelsko svetovanje in terapije, angelski reading, reiki terapije in svetovanje zdravljenje in terapije z zvokom,….


Angelsko reading, divinacije in svetovanje

Z angelskim svetovanjem prejmemo boljši uvid v našo preteklost in vzroke težavnih situacij, odnosov in težav. Med svetovanjem se terapevt poveže z vašim angelom varuhom in izvede angelski reading.

Aneglska energijska terapija se izvede s pomočjo nadangela Rafaela in angeli zdravilci, ki prejemnika kot terapevta obdajo z zdravilno in ljubečo angelsko svetlobo. Med terapijo z vizualiziranjem prejmemo globoke uvid v nastalo situacijo ter usmeritev oz. vodstvo, kako se spopasti z izzivom.


Razodetja s Tarotom in drugimi kartami – divinacije

Osebno svetovanje in reading se izvaja povsem na individualni ravni. Svetovalec se poveže z vašim angelom varuhom in osebnim duhovnim vodnikom, s čimer se odpre neposredna energijska povezava med vami in svetovalcem, kar omogoča veliko bolj točne informacije in odgovore. Reading se izvaja na intuitivni ravni z uporabo različnih orodij (karte, nihalo, orakeljske table ipd.). Pomembno je, da na svetovanje pridete z določeno namero in opremljeni s pravilnimi vprašanji.

Na osebno svetovanje in reading se lahko prijavite s klikom na spodnji gumb.

Zdravljenje in terapije z zvokom

Zdravljenje z zvokom je eden najstarejših načinov zdravljenja, ki se izvaja na naraven način z vibracijami določnega terapevtskega glasbila ali z intoniranjem lastnega glasu.

Zdravilen zvok glasbil že več tisočletij zdravi ljudi na vseh nivojih in jim pomaga do ravnovesja na vseh ravneh. Ljudem pomaga, da se osvobodijo stresa, strahu, bolezni in bolečine. Med samo zvočno terapijo posamezniki večkrat prejmejo odgovore na vprašanja, vodstvo in uvide…


Energijske terapije in svetovanje

Energija je vse okoli nas, že naše misli, besede in razmišljanja ustvarjajo našo sedanjost. Energijske terapije izvaja terapevt s pomočjo energijskih orodij: nihalo IZIS, uporaba ustreznih rozet, tibetanska skleda, bioresonančna terapija Zaper z aparatom Zaperino. V prihodnje pa se obetajo še druge vibracijske terapije (sklarna terapija ipd.).

Z energijskimi terapijami ter nihalom lahko uspešno odpravimo neravnovesje, blokade ter vse težave, kot tudi energiziramo vodo, živila … Prijavite se lahko s klikom na spodnji gumb