Moj angel

O meni

O meni

V svet mistike in nevidnih ravni (energije - kozmična in zemeljska, angeli in druga svetlobna bitja) kot temeljni del na poti osebnega in duhovnega razvoja sem se podal pred dobrimi osmimi leti, ko me je zanimala predvsem numerologija, vendar sem po dobrem letu to področje dal na Stand by za nedoločen kasnejši čas. V letošnjem letu pa postopno obujam tudi to področje, zato uvajam tudi numerološke readinge in analizo z numerološko rojstno karto.

Področje numerologije sem opustil za nedoločen čas, saj me je s točno določenim razlogom pritegnilo delo in življenje z angeli in drugimi svetlobnimi bitji (osebni duhovni vodniki, mojstri, samorogi ...). V obstoj angelov in drugih svetlobnih bitij verjamem, saj sem izkušnje z njimi doživel v kar nekaj različnih okoliščinah in situacijah. Nekaj teh sva doživela tudi skupaj z mojo dolgoletno prijateljico. Nekaj izkušenj sem opisal tudi na mojem blogu na posebni Wiki strani - klik tukaj

Ker je moja osebna narava in s tem poslanstvo pomagati drugim in deliti ljubezen ter svetlobo s širnim svetom, počasi stopam na pot življenjskih sprememb in na pot, kjer lahko vse to delim z vami. Seveda pa morate biti pripravljeni sprejeti tovrstno pomoč angelov in energij. Brez tega, da ste sami pripravljeni sprejeti in sodelovati, žal ne bo imelo nobenega vidnega učinka!

Z izkušnjami in časom pa si tudi na tem področju želim novosti in sprememb. Vse bolj se tako podajam tudi v svet Tarota in drugih oblik dela s simboli in energijami, ki jo ustvarjajo t. i. bitja svetlobe.

Vsakdo ima svojega duhovnega vodnika, angela varuha ali kakor ga želite poimenovati. Jaz osebno sodelujem s svojim angelom varuhom, osebnim samorogom in duhovnim vodnikom energij, ki me vodijo, usmerjajo in krepijo intuicijo ter posredujejo sporočila pri delu na področju izvajanja mojega poslanstva.

Podal sem se tudi na pot neposrednega dela z Univerzalno energijo, kar Reiki zagotovo je. V letošnjem letu sem tako uspešno opravil tečaje za 4 stopnje Reiki I, II, III in IV ter tako pridobil naziv Reiki mojster in učitelj. To mi omogoča tudi delo (pomoč in terapije) na daljavo, poučevanje Reikija in podeljevanje iniciacij drugih, v kolikor se za to odločijo (na tečajih).

Združitev svojega dela in svetovanje tudi s pomočjo Tarot kartami in drugimi oblikami, ki delujejo na nivoju sveta energij (npr. uporaba nihala, readingi z angelskimi kartami, karte zdravljenja, Lenormand karte, Ciganske karte ipd.), na podlagi lastnih izkušenj, le to ocenjujem kot zelo koristno pri osebnem svetovanju na podlagi vpogledov in razbiranj iz kart. Vse te oblike dela z energijami lahko poimenujemo tudi Svet energij nevidnih ravni.

Obiščite tudi mojo privatno spletno stran - klikni tukaj

Angelski terapevt

V mesecu novembru 2016 sem uspešno zaključil več mesečno izobraževanje oziroma Šolo za angelskega terapevta in si tako pridobil certifilkat in status Angelski terapevt. Angelski terapevt tako vključuje celostno situacijo s klienti. Na celostni individualni konzultaciji skupaj poiščemo miselne in čustvene vzorce, ki omejujejo manifestiranje uspeha in premik naprej. Vse to pa lahko pri posamezniku povzroči povsem različne odzive, reakcije, ki se lahko pokažejo v manifestiranju bolečin v različnih predelih telesa, različnih obolenj, osebne stiske, občutek nemoči in pogrezanja v živo blato in vodnjak brez dna, iz katerega ne more izplezat. Ne nazadnje pa se lahko razvijejo tudi povsem različne bolezni.

Individualna konzultacija vključuje delo z Univerzalno kozmično energijo, zdravilno Svetlobo s pomočjo angelov zdravilcev, nadangelov ter uporabo različnih orodij: orakeljske karte, angelske karte, uporaba energijskega nihala (npr. Izis, Kamena strela, Merkaba), Angelski ali Usui Reiki, ugotavljanje pravilnega delovanja energetskih centrov oziroma čaker, vključno s čiščenjem in aktiviranjem in vzpostavljanjem njihovega ravnovesja.

Trener za razvoj intuitivnih in psihičnih sposobnosti

Aprila 2017 sem zaključil z izobraževanjem certificiranega programa Akademija za razvoj intuitivnih in psihičnih sposobnosti pri Marjetki Novak, kar mi predstavlja nadgradnjo vseh dosedanjih oblik izobraževanja, saj pridobljeno znanje lahko umestim v celostno obravnavo in terapijo posameznika, kakor tudi organiziranje in izvedbo energijskih delavnic .....

Reiki mojster in učitelj

V procesu izobraževanja in pridobivanja novih znanj ter izkušenj sem opravil tudi tečaje za vse stopnje USUI Reiki ter tečaj IMARA Reiki, s čimer sem pridobil status oz. Reiki mojster in učitelj ter Imara Reiki mojster in učitelj.

PS: Reiki tečajev in iniciacije v Reiki stopnje trenutno še ne izvajam!

Naročilo na individualno Reiki tretman, tudi angelski Reiki lahko oddate preko obrazca - klik tukaj

Reiki tretman - Prispevek: 15,00

Nekaj o Imara Reiki-ju

Uporaba Imara Reikija je zaradi njegove moči in prodornosti izredno primeren za lociranje in čiščenje travm, psihičnih, čustvenih in duhovnih težav. Tako se Imara Reiki s pridom uporablja tudi za delo z nerazrešenimi težavami, ki počivajo daleč v naši preteklosti.

Več o Reikiju pa na naslednji povezavi - Več o reiki

Pri svojem delu uporabljam

Kot sem že uvodoma napisal, svoje znanje in ikušnje sproti dopolnjujem in nadgrajujem, saj želim ponuditi čim več opcij, tehnik in metod, s katerimi lahko dosežemo celostno pomoč na poti sprememb, ki ponovno vzpostavijo ravnovesje v naših telesih (mentalnem, čustvenem, duhovnem in fizičnem) ter poseldično boljšega počutja in zdravja. V ta namen torej nudim individualne delavnice, pogovor in svetovanje (osebno, preko spletnih aplikacij, Skype ...).

Trenutno se lahko naročite samo na brezplačen pogovor (preko spletne sobe), individualno delavnico ali terapijo s svetovanjem do največ 20 minut. Obrazec za naročilo najdete na moji osebni spletni strani, kjer izberete želeno področje oz. namen posveta - naroči se na svetovanje ali terapijo

Pri tem uporabljam različne metode, ki temeljijo na sistemu energij, simbolov in intuicije (energijske terapije, Reiki terapije, terapija z nihalom, daoistične notranje vaje, vpogledi v angelske karte, orakeljske karte ....).

delo z energijami    nihala copy     karte-angeli     WP_20160224_19_10_13_Pro    ciganske_karte      IMAG0049    reiki_simbol