Moj angel

Reiki seansa

Kaj je reiki seansa?

Uvodoma naj navedem, da je bistvo dela z energijo pri Reikiju usmerjanje namena in pripravljenost – namen “pošiljatelja”, da spodbudi pretok energije, in pripravljenosti “prejemnika”, da pretok energije zavestno sprejme.

Ko reiki terapevt položi roke na telo, steče energija po telesu prejemnika – in sicer tja, kjer jo potrebuje. Ta energija lahko zdravi oziroma povzroči, da se aktivirajo in okrepijo samozdravilne sposobnosti telesa, kar je bistvo tovrstnega zdravljenja, seveda ob predpostavki, da pretok energije prejemnik zavestno sprejme.

Delo z Reikijem nam pomaga na vseh področjih življenja, tako da z razumevanjem reikija izrazimo tudi na naslednji način: z reikijem se umiri Um, duša se poveže z Bogom, v srcu se prebudi sočutje, toplota v dlaneh, telo se zdravi. Vse navedeno torej naznanja, da reiki resnično deluje celostno in na vseh nivojih našega telesa.

Z uporabo reikija uravnotežimo svojo življenjsko energijo, ko je uravnovešena, smo pripravljeni, da od učitelja ali mojstra prejmemo posvetitev ali iniciacijo. Ko prejmemo posvetitev oz. iniciacijo, dajemo reiki drugim in dosežemo skaldnost ter ravnotežje življenjske energije.

Se želiš prijaviti na Reiki svetovanje in terapijo?

To storiš tako, da izpolniš polja v obrazcu in v polju “Zadeva” napišeš Reiki svetovanje in terapija – klik tukaj