Moj angel

O angelih

Vsebina članka (klik na spodnje povezave):

20141006_180204 copy   

Splošno o angelih

Angeli so bitja luči, ki se odzovejo na naše prošnje za vodenje, pomoč, zaščito in udobje. Ustvari jih Bog s svojimi mislimi o ljubezni. Angeli so tu zato, da bi nam nudili pomoč, še zlasti, ko si želimo na svet prinesti radost in zdravljenje. Zakon svobodne volje

Angeli so zunaj sveta dvojnosti, kar pomeni, da so brezspolni. Njihova energija je lahko mehkejša in ženska, npr. energija nadangela Chamuela, ali bolj moška in močna, npr. kot je energija nadangela Mihaela.

Angeli, nadangeli, boginje, samorogi in druga bitja Luči/Svetlobe so čista duhovna bitja, ki bivajo na Subtilnem transpersonalnem nivoju. Ta bitja so resnična in imajo svoje lastnosti, svoje preference in tudi svoje poslanstvo, o čemer bom podrobneje navedel na tem portalu. O nadangelih si lahko preberete tukaj .

Angeli nimajo materialnega telesa, zato se lahko svobodno gibljejo skozi prostor in čas, kar simbolizirajo njihova krila. Imajo pa tudi svojo inteligienco in vsak angel in nadangel ima določeno funkcijo in frekvenco.

Angeli so nam vedno pripravljeni pomagati, če jih le prosimo, saj brez prošnje ne bodo delovali in nam pomagali. Vsakdo ima tudi svojega Angela varuha, ponavadi še najmanj enega, vendar je drugi nekoliko manj čuten. Lahko pa imamo tudi po več angelov varuhov.

Prosimo lahko za toliko angelov, kolikor nam jih srce opželi. Lahko jih prosimo, da obdajo naše ljubljene, dom in spolovni prostor. Ko nam pomagajo, so tudi sami srečni, saj so z nami prav zaradi tega, da nam pomagajo, prosijo pa nas le, da se jim vsake toliko časa zahvalimo za izkazano pomoč.

Angeli so zunaj sveta dvojnosti, kar pomeni, da so brezspolni. Njihova energija je lahko mehkejša in ženska, npr. energija nadangela Chamuela, ali bolj moška in močna, npr. kot je energija nadangela Mihaela. Angeli nimajo materialnega telesa, zato se lahko svobodno gibljejo skozi prostor in čas, kar simbolizirajo njihova krila. Imajo pa tudi svojo inteligienco in vsak angel in nadangel ima določeno funkcijo in frekvenco.

Angeli so kot nebeški poštarji, saj prenašajo sporočila med Stvarnikom in ustvarjenimi. Angeli brezpogojno ljubijo vsakogar, ne zanima jih naš zunanji videz, saj v vsakem od nas vidijo delo boga. Ne osredotočajo se na naše “pomanjkljivosti”, torej nas ne obsojajo in nam v življenje ne prinašajo nič drugega kot ljubezen. Ob njih smo varni in jim lahko povsem zaupamo.

Angeli so nam vedno pripravljeni pomagati, če jih le prosimo, saj brez prošnje ne bodo delovali in nam pomagali. Vsakdo ima tudi svojega Angela varuha, ponavadi še najmanj enega, vendar je drugi nekoliko manj čuten. Lahko pa imamo tudi po več angelov varuhov.

Nadangeli

Nadangeli so zelo resnični, močni, spolno nedoločljivi angeli, ki bedijo na angeli varuhi. Varujejo nas in nas vodijo, na Zemljo pa prinašajo mir.

Nadangeli ne poznajo časovno-prostorskih omejitev, zato lahko sočasno priskočijo na pomoč vsem, ki jih pozovejo. Vsakdo med nami lahko z njimi naveže svojsten osebni stik in pogovor.

V nadaljevanju bo navedenih sedem najpomembnejših nadaneglov s kratkim opisom, na katerih področjih delujejo in kako najlažje navežemo stik z njimi. Več o nadangelih na podstrani Nadangeli

Zakon svobodne volje

ANGELI SPOŠTUJEJO ZAKON SVOBODNEGA ODLOČANJA

Bog je dal vsakomur izmed nas svobodno voljo, kar pomeni, da lahko sami sprejemamo svoje odločitve in delujemo v skladu s svojimi osebnimi prepričanji. Ne Bog ne angeli ne bodo posegali v našo svobodno voljo. Čeprav že vedo, kaj potrebujemo, ne morejo posredovati brez našega privoljenja, zato moramo angele prositi, naj nam priskočijo na pomoč. Angeli nam bodo pomagali pri čemer koli in v vseh stvareh.

Kako lahko angele zaprosimo za pomoč?

  • Z besedami: Svojo prošnjo povemo naglas bodisi samim angelom bodisi Bogu, pri čemer bomo deležni enakega rezultata.
  • Z mislijo: V mislih prosimo za pomoč, saj angeli slišijo naše misli z brezpogojno ljubeznijo.
  • S pismom: Na list papirja lahko angelom izlijemo vse, kar nam leži na srcu.
  • Z vizualiziranjem: V mislih prikličemo podobo, v kateri angeli obdajo nas, naše ljubljene, avto, hišo ali določeno situacijo.
  • Z afirmacijo: Z izrekanjem afirmacije hvaležnosti se zahvalimo angelom, ker rešujejo našo prošnjo.

Prosite svoje angele za pomoč pri kateri koli situaciji, problemu, zdravju …

Zdravljenje z nadangelom Rafaelom

Vzualizirajte nadangela Rafaela, kako vas zdravi z njegovo očiščujočo zdravilno energijo. Nekaj minut opazujte sliko (kliknite na spodnjo sliko Zdravljenje z nadangelom Rafaelom), nato pa vzualizirajte, kako vam s svojo zlato rumeno svetlobo zdravi nastalo situacijo, ali pa zdravii vas ali vašo ljubljeno osebo, lahko tudi hišnega ljubljenčka.

Zdravljenje z nadangelom Rafaelom
Zdravljenje z nadangelom Rafaelom

Lahko si pomagate tudi video meditacijo zdravljenja – kliknite na spodnji gumb.

[su_lightbox src=”https://www.youtube.com/watch?v=4Gzg3YG8Z3c”][su_button] Kliknite za ogled meditacije zdravljenja [/su_button][/su_lightbox]