Dobrodošli na prenovljenem Angelskopu, kjer je objavljen aktualen Tedenski Angelskop z usmeritvami in možnimi izzivi

Agelskop za teden: 25.5. – 31.5.2020

V tem obdobju bomo občutili nihanja zaupanja, kar bi lahko posledično privedlo do tega, da se ne bi odzvali na neke nepričakovane priložnosti, ki se nam nakazujejo. Zato sledimo svojim sanjam in bodimo odprti za te priložnosti. Pomembno je, da imamo do teh novih izzivov optimističen pogled in odnos. 

V tem času vstopamo v novo obdobje svojega življenja. Pomembno je, da smo dovolj notranje močni in zaupamo vase. Zdaj so energije in okoliščine ugodne, da z zaupanjem stopimo na pot uresničenja svojih sanj. Zatorej bodimo pogumni in storimo vse, da se bomo drzno premikali naprej. 

Sledite svoji notranji modrosti, ki nas bo vodila naprej, vendar pa bodimo odprti tudi do nasvetov, predlogov in sporočila drugih, ki nam govorijo o dodatnih podrobnostih in informacijah ter napotilih, kaj moramo storiti, kar nam bodo v pomoč na naši poti. Morda bi se obrnili tudi na kakšnega strokovnjaka, ki bi nam lahko podrobneje pojasnil nastale okoliščine. Vendar je pomembno, da se ne zaustavljamo, da nas vse to ne zadržuje na mestu pri našem napredovanju. 

Spoznali bomo, da težave lahko rešimo le z ustvarjalnimi rešitvami, kar nam bom v podporo, ko bomo želeli uveljavljati svojo neodvisnost. 

Morda se bo v tem obdobju pojavila želja po menjavi službe, v kateri ne uživamo. Če smo najstnik, se lahko pojavi želja po zapustitvi doma in želja, da bi zaživeli na svojem.