Moj angel

Tedenski angelskop

Dobrodošli na prenovljenem Angelskopu, kjer je objavljen aktualen Tedenski Angelskop z usmeritvami in možnimi izzivi

Angelskop za teden: 10.1. – 16.1.2022

Obdobje, še posebej začetek je zelo ugodno za rast in razvoj, uspeh je zagotovljen na vseh področjih. Če se boste v tem obdobju lotevali novih projektov, novih poslov in novih začetkov, naj si bo to novih odnosov, nove zveze, poslovnih sodelovanj ipd. je čas ugoden, da boste uspešno izpeljali zadane načrte. Partnerske zveze boso uspešne, lahko se zgodi tudi možnost zarok, porok… Enostavno pustite naj se vaše ideje rodijo, spustite jih na plano… Kljub novim začetkom pa poskrbite, da boste uživali v lepih stvareh in razvajanju in poskrbite za svoje telo in dušo tako, da se boste počutili zdrave, živahne in notranje bogate.

V nadaljevanju tedna bi se lahko zadeve nekoliko upočasnile, morebiti zaradi vaših skrbi glede nadaljnjega izvajanja oz. morebitnega neuspeha. Najverjetneje so te skrbi zgolj plod vašega razmišljanja in prepričanja ter povsem nepotrebne. Posledično lahko pride do začasne prekinitve napredovanja ali vašega delovanja. Umaknite se, vzemite si čas za temeljit premislek in se poglobite v bistvo zadeve oz. morebitne težave. Če boste tako ocenili, naredite presojo morebitnega novega pristopa.

Proti koncu obdobja boste lahko spoznali, da so bile vaše skrbi povsem neutemeljene, vaši občutki pa so izvirali iz nesmiselnih in neresničnih skrbi. Zato si vzemite čas in se poglobite ter poslušajte svojo intuicijo glede tega, kaj bi bilo najbolj primerno in modro storiti v zvezi z nastalim položajem. To obdobje samozavedanja pa sprejmite kot pomoč za prehod preko ovir, ki so vas zadrževale.

Čas je, da prebudite in spravite na plano svojo resnico p sebi, ki ste jo do sedaj skrivali in opazujte, kako se svet koli vas spreminja. Čas je tudi, da posvetite pozornost na dogodke, ki jih do sedaj niste opazili, vendar še kako vplivajo na vas in trenutni položaj.

Obdobje je lahko še posebej ugodno za ljudi, rojene v znamenju Bika in Rib.