Moj angel

O samorogih

Samorogi so tako kot angeli božanska in čarobna bitja svetlobe, ki so se vzpela na višji nivo zavedanja. Samorogi so se po padcu Zlate Atlantide za več stoeltij umaknili iz Zemlje, sedaj pa se ponovno vračajo, da bi vodili človeštvo po duhovni poti. Tudi samorogi pripadajo angelskemu kraljestvu in so tako kot angeli, vidik božanskega. So beli konji, ki so se povzpeli na višje dimenzije. Za razliko od angelov, ki delujejo skozi srce, samorogi delujejo skozi dušo.

Samorogi imajo najbolj čisto energijo v elementarnem kraljestvu, v katerem bivajo tudi druga čarobna bitja, kot so na primer vile, morske deklice in škrati.

Samorogi delujejo skozi dušo in nam prav tako kot angeli pomagajo ter nas čuvajo, njihova naloga je, da nam pomagajo pri uresničevanju dušne poti, znani pa so tudi po svojih zdravilnih močeh, ki jih nosijo v svojih rogovih. Samorogi vibrirajo na sedmi dimenziji, zato je njihova svetloba tako zelo močna, da vstopa v ljudi samo toliko naenkrat, kolikor lahko posameznik takrat prenese. Samorogi uslišijo vaše želje in vam pomagajo izpolnjevati vaše zaveze, ki ste jih sprejeli pred vstopom v življenje. Če si želite pomagati drugim in svetu, boste kaj hitro dobili podporo samoroga.

Pomagajo nam, da ostajamo osredotočeni na vizijo, nas hrabrijo in nam vlivajo vero, da nadaljujemo in se soočamo z izzivi ter nasprotovanji. Samorogi usliijo želje, ki prihajajo iz duše, torej tiste stvari, ki nas zadovoljijo v globinah in nam pomagajo izpolniti zavezo, ki smo jo sprejeli pred vstopom v življenje. Samorogi nosijo kakovost ljubezni, miru, umirjenosti, prijaznosti, upanja, dostojanstvenosti, skrbnosti, magičnosti in skrivnostnosti. K posamezniku bodo prišli, ko bo nanje pripravljen in mu bodo pomagali razvijati samorogove dobre lastnosti.

Eno največjih daril, ki nas lahko doleti v tem življenju, je zagotovo povezava s prečudovitim samotogom. Vsak ima lahko svojega samoroga, za njegovo ime pa ga moramo vprašati sami, vendar le, ko smo nanj pripravljeni. Naš samorog je bitje čiste svetlobe. Zato ker je tako čist in bleščeč in ker bi nas lahko oslepil ali prežgal, vedno spusti energijo na tako raven, kakršno lahko prenesemo. Nikoli ne bo v nas žarel z večjo svetlobo, kot jo lahko obvladamo.

Preberite, kaj nam sporočajo in svetujejo samorogi – klik tukaj.

Vir: Diana Cooper, Čudežni samorogi