Moj angel

Spoznaj nas

NA KRATKO O TEM KAKO SEM ZAŠEL V SVET MISTIKE IN VIBRACIJ

V svet mistike in nevidnih ravni (energije – kozmična in zemeljska, angeli in druga svetlobna bitja) kot temeljni del na poti osebnega in duhovnega razvoja sem se podal pred dobrimi osmimi leti, ko me je zanimala predvsem numerologija, vendar sem po dobrem letu to področje dal na stranski tir za nedoločen čas.

V letošnjem letu pa postopno obujam tudi to področje, zato uvajam tudi numerološke vpoglede in analizo z numerološko rojstno karto.

SPOZNAJTE NAŠO EKIPO IN SVETOVALCE – STRAN JE V IZDELAVI

Naši izkušeni svetovalci vam bodo pomagali v kateri koli situaciji, iz katere ne vidite izhoda. Prav tako boste deležni strokovne obravnave v procesu Reiki ali drugih energijskih terapij.

Reiki mojster in učitelj, angelski terapevt ter motivator energijskih sprememb

Sem motivator energijskih sprememb, Usui in Imara Reiki mojster, razlagalec kart ter Angelski terapevt. Pri delu z energijami se povezujem z duhovnimi vodniki in angeli. Izvajam svetovanje in vpoglede z različnimi set kart. Nudim energijsko svetovanje in terapije (Reiki, nihalo ter Angelski reiki). Pri delu se vsakemu posvetim celostno.

Intuitivna svetovalka

Sem iskušena svetovalka z vpogledi v karte, saj imam poudarjene intuitivne sposobnosti že od otroških let. Nudim vam vpoglede in svetovanje iz angelskih kart, Lenormand ali Ciganskih kart.

Pomagam vam lahko pri težavah na področju ljubezni, denarja, zdravja … ter pogledam kaj vam prinaša prihodnost..

Voditelj energijskih delavnic

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam condimentum pretium neque non auctor. Maecenas aliquet posuere tortor, at rutrum dolor condimentum sit amet. In dapibus nisi sit amet nulla pellentesque commodo. Maecenas sed dui quam. Nullam mi augue, hendrerit ut erat nec, faucibus elementum metus. KMALU DODAMO DODATEN TEKST

Stopi z nami v stik, da ti lahko pomagamo

Pozdravljeni spoštovani obiskovalec(ka),

tukaj imaš priložnost postaviti svoje vprašanje, ki se nanaša na edinstveno situacijo, položaj, odnos, težavo ali problem, iz katerega ne vidiš izhoda.

V obrazcu napiši, kako ti lahko pomagamo in katero storitev želiš – Reiki terapijo, vibracijsko terapijo in svetovanje, osebno svetovanje in vpogled v prihodnost.

Želiš spoznati, kako se odločiti v neki situaciji ali kakšen naj bo naslednji korak …?

Ali pa se želiš naročiti na Reiki ali drugo vibracijsko terapijo in svetovanje?

Klikni na želeni spodnji gumb.