Tedenski angelskop

Tedenski angelskop

Tedenski angelskop: 27.8.2018 – 2.9.2018

Rdeča nit tega tedna: Oprostimo in pozabimo preteklost

V tem tednu je čas ugoden, da na aktiven način rešimo probleme, ki se že dolgo vlečejo. Hkrati s problemi je naraščalo tudi nerazumevanje, in zdaj je čas, da jih rešimo odločno in brez oklevanja.
Čas je tudi, da se lotimo svojih psiholoških blokad v našem življenju. Med drugim to pomeni tudi, da oprostimo in s tem razrešimo določene vezi, ki so nas že dolgo mučile in nas držale priklenjene v preteklosti. Ko smo sposobni oprostiti drugim, najdemo svoj lastni notranji mir.

Namen oproščanja je, da se rešimo agresivnosti in želje po maščevanju in se s tem osvobodimo vpliva negativnih energij. Z oprostitvijo drugim v bistvu osvobajamo sebe in posledično smo sposobni kreirati svoja lastna stališča. Pri tem bodimo direktni in odkriti, še posebej, če moramo pri tem opraviti tudi z lastnimi zakoreninjenimi navadami ali z ljudmi s težkim značajem. Torej naredimo tako, da ne bomo prizadeli nikogar, pa vseeno ne bo več dvoma glede naše odločitve.

Energije tedna bodo na naši strani glede uresničevanje naših ciljev in želja, vendar ne pri tem ne smemo omahovati. Tudi na področju ljubezni in partnerskih odnosov velja, da naj bomo odločni in povemo odkrito tisto, kar nas žuli in kakšni so naši cilji. Morda pa moramo mi prevzeti iniciativo? V zakonu ne bo kakšnih posebnih pretresov, bolj ali manj bomo živeli usklajeno.

Kdor razmišlja za spremembo bivališča ali morebiti zaposlitve oz. službe, nam bodo energije naklonjene in pričakujemo lahko uspešno izvedeno spremembo.

Na področju zdravja ne bo kakšnih posebnosti, paziti moramo na sebe, da ne bi podlegli kakšnim prehladom ali morebiti obolenja dihal.