Bodimo voditeljski, dejavni in navdihujoči

Bodimo voditeljski, dejavni in navdihujoči

Angelskop in sporočilo angelov za petek 6.5.2016

Današnji dan je ugoden, stvari potekajo bolj ali manj po načrtu, saj imamo vse niti v rokah in vemo kaj delamo. Obstaja pa možnost, da smo izgubili te niti, zato nas angeli opominjajo, da v kolikor imamo občutek, da nam nič ne gre od rok, naj se malo ustavimo, skoncentriramo in ponovno vzamemo niti v svoje roke. Morda smo izgubili nadzor zaradi zatiranja zamisli na podlagi dosedanjih izkušenj.

Dan je ugoden, da razvijemo intuicijo in vzpostavimo svojo avtoriteto ter odločno ukrepamo in izpostavimo lastno pobudo za ureditev neke zadeve ali pa uresničitev zastavljenega cilja.

Morda nam bo dan prinesel osebo, najverjetneje moškega, ki ima dobro razvito intuicijo, ima močne voditeljske sposobnosti, pri sprejemanju odločitev pa se opira na svojo modrost in intuitivno moč, zato se bomo lahko nanj obrnili za kakšen nasvet.

Lahko pa je danes čas, da sami postanemo bolj voditeljski, dejavni in navdihujoči, torej, da se srečamo s tisto razsežnostjo osebnosti, ki prinaša nove domislice in jih obelodani, jo razglasimo in uresničimo. Na ta način bomo sprožili proces bistvenih sprememb tako pri sebi, kot svojem okolju.

Na osebnostnem področju je torej dan ugoden za pozitiven premik naprej, zgodijo se nam lahko pozitivne spremembe in dogodki, uspešni bomo na službenem področju.

Dan je ugoden tudi za nova poznanstva, začetek novih romantičnih razmerij in partnerski zvez, morda bo prav danes marsikdo izpostavil željo/predlog za sklenitev zaroke ali poroke.

👼 Nasvet angelov: Čas je, da v sebi razvijemo voditeljske sposobnosti in postabnemo dejavni, da uresničimo svoje želje in začrtane cilje na katerem koli področju našega življenja.