Življenje odseva stanje naše zavesti

Življenje odseva stanje naše zavesti

Angelskop in nasvet angelov za četrtek 5.5.2016

Morda bomo danes nekoliko bolj čustveni,tenkočutni in sočutni in imeli bomo občutek, da smo bolj kot običajno uglašeni z drugimi. Zaradi tega bo v nas vrela želja, da bi skušali pomagati ali svetovati drugim v zadevah, ki jim povzročajo skrbi.

Morda bomo prišli do spoznanja, da imamo zelo bogato domišljijo in zelo razvite različne talente.

Danes bodimo pozorni na ljudi, ki jih bomo srečali, še posebej na ženske, svetlejših las, ki nas bo morda očarala z njeno lepoto ali šarmom.

Mogoče je danes pravi čas, da se srečamo in soočimo z globokim, neznanim in protislovnim svetom občutkov v sebi. Ženska, ki jo bomo srečali, se lahko pojavi kot katalizator, ki v nas sproži pojav globokih občutkov in želja, ki so bile do sedaj skrite v naši podzavesti. Lahko se prikaže kot ljubica ali tekmica, a v vsakem primeru srečanje ni naključno. Oseba nam bo lahko povzročila ali nakazala potrebo, da se soočimo s tem delom naše podzavesti. Vseeno pa je modro, da smo previdni, saj bi ta ženska bila tudi egositična in nas nam natrosila kup laži. Prisluhnimo svoji notranji modrosti in intuiciji za kakšno osebo gre.

Za moškega, ki se ne zaveda globin svoje lastne duše in vso svojo resničnost gradi na racionalnem mišljenju in konkretnih dejstvih, lahko današnji dan ali srečanje z osebo sproži potrebo za poglobitev in razvoj notranjega življenja, pa če je katalizator za to resnična ženska v življenju ali ne.

V ljubezni se danes lahko nadejamo zvestobe, morda se bomo na novo zaljubili ali spoznali, da imamo možnost spreminjanja čustev. Nakazuje se srečen zakon, zmožnost čustvene prijaznosti in žrtvovanja.

V službi in na delovnem področju pa današnji dan kaže na zelo dobre medsebojne odnose.

👼 Nasvet angelov: Današnji dan izkoristimo za spoznanje o tem, da kar prikličemo v svoje življenje, zgolj odseva stanje naše zavesti.