Bodite odprti za ljubezen

Bodite odprti za ljubezen

Angelskop – angelsko sporočilo za nedeljo 24.4.2016

Angeli nam za današnji dan svetujejo, da si privoščimo več sproščujočih dejavnosti, ki nas bodo privedle do sprostitve na ljubezenskem in romantičnem področju. Predlagajo nam, naj bomo bolj odprti za sprejemanje in dajanje ljubezni, saj so energije naklonjene za vzpostavitev nove ljubezenske romance na višjem nivoju ali z novim človekom ali pa bo ponovno zaplamtela strast v obstoječi zvezi.

Tej novi podobi ljubezni bomo vrata odprli tako, da bomo na široko in iskreno odprli svoje srce. Kajti, bolj navdušeno, ko bomo sprejeli novo ljubezen, več ljubezni bo prišlo do nas. To pa vključuje tudi to, da moramo partnerju odkrito pokazati, kako romantični smo in pri tem moramo biti iskreni o svojih čustvih in namenih. Biti moramo odkrito ljubeči do svojega partnerja, da bomo tako opogumili tok romance tako, da se bo ta obrnil proti nam.

Če občutimo pri tem določeno tesnobo ali hlad, potem to nikakor ne pomeni, da nam partner ni naklonjen. Raje, kot da kogar koli obsojamo (bodisi seba ali partnerja), razmislimo o morebitnih vzrokih. Zelo verjetno je, da smo zaradi negativnih izkušenj preteklih romantičnih zvez zanemarili svojo Srčno čakro, ki je sčasoma postala neuravnovešena in umazana. Če želimo uravnotežiti svoje ljubezensko življenje, potem se bomo morali lotiti očiščenja in zdravljenja Srčne čakre.

Vse dobro!

20141006_180204