Čas za spremembo poklicne poti

Čas za spremembo poklicne poti

Sporočilo angelov – angelskop za ponedeljek 25.4.2016

Za današnji dan nam angeli svetujejo, naj delamo na dvigu samozavesti, saj nam bo to prineslo nove možnosti pri uresničevanju ambicij.

Morda se spogledujemo po kakšnem novem projektu, novi poklicni usmeritvi, učenju novih veščin? Potem je dan ugoden za tovrstna raziskovanja in morda se nam porodijo nove zamisli.

Poglobitev v našo notranjost in razmišljanje o tem, kaj si želimo doseči, nam lahko pomaga, da bomo na novo odkrili neko sposobnost, ki je vredna naše pozornosti in nadaljnjega razvoja ter truda. Prav ta novo odkrita sposobnost nam lahko nakaže, da bi se naš dosedanji hobi oz. konjiček lahko razvil v poklic.

Občutili pa bomo lahko tudi izraženo navdušenje in zanimanje za povsem novo področje dela, kar pa bo od nas zahtevalo veliko dela in truda, da bi si pridobili nove spretnosti ter učenja, da bomo pridobili potrebna znanja, ki jih za to potrebujemo.

Za novost in spremembe pa bo potrebna okrepitev lastne samopodobe, močna volja za trdo delo, ki se lahko izrazi zgolj z dvigom samozavesti.

Potrebno bo vztrajati na začrtani poti, saj nam bo počasi a zagotovo prineslo sadove dela in truda ter finančna korist in zadovoljstvo z delom.

Čas je, da zaupamo v svoje sposobnosti in v to, da bomo uresničili svoje ambicije in cilje, saj nam bo le to pomagalo ostati na pravi poti, na koncu pa bomo deležni ustrezne nagrade.

Vsem želim čudovit in uspešen dan!

angel_miru