Sporočilo samorogov

Sporočilo samorogov

Sporočilo samorogov: Prisluhnite svojim resničnim občutkom

Samorogi nam sporočajo, naj nikar ne dovolimo drugim, da nas prepričajo, naj stroimo nekaj, za kar vemo, da ni prav oziroma je to v nasprotju z našo lastno presojo. Čeprav bomo želeli ugoditi osebi, ki nas to prosi, se bomo mogoče pustili zapeljati in storili to, kar nas prosi. Morda se bomo celo bali, da nas ta oseba ne bi več marala, če bi odklonili narediti tisto, kar nas prosi in je v nasprotju z našo presojo in prepričanjem. Vendar pa nas samorogi prosijo, naj globoko prisluhnemo svojim notranjim občutkom, preden bomo nraedili kar koli. Odločiti se moramo, kaj je za nas prav in kaj ne.

Če smo zmedeni, je modro, da se pogovorimo z nekom, ki mu resnično zaupamo (oče, mater, prijatelj,…), pogovorimo pa se lahko tudi s svojim angelom varuhom oziroma angeli. Vendar vedeti moramo, da se bomo na koncu morali sami odločiti, kaj bomo storili. Ta odločitev pa mora priti iz nas in ne sme biti posledica pritiska okolice. Izbrati moramo pot, ki nas bo v prihodnosti najbolj osrečila. Vedeti moramo, da nas nekatere odločitve osrečijo le za krajši čas, kasneje pa nas razočarajo. Ali smo se odločili tako kot je prav in v naše najvišje dobro, bomo vedeli po tem, ali smo srečni res dolgo časa.

Odločimo se tako, da se umaknemo nekam v tišini in prisluhnimo svoji notranjosti ter ukrepajmo tako, da bomo v srcu vedeli, da je to, kar počnemo, dobro za nas.

Sporočila ob uporabi orakeljskih kart Čarobni samorogi, avtorice Doreen Virtue