Občutite, da se vaše želje uresničujejo

Občutite, da se vaše želje uresničujejo

Tedenski namig: Občutite, da se vaše želje uresničujejo

Za nič se vam ni treba naprezati, gnati ali bojevati. Medtem ko energija pretiranega naprezanja od vas odvrača dobro, vam moč hvaležnosti prinaša le pozitivne stvari. marsikaj se lahko doseže brez truda, a le če hvaležno čutite in mislite, da je vaša želja že uslišana- Ne belite si glave s tem, kako se bodo te sanje uresničile – le predstavljajte si, da so se že. Bolj ko razmišljate o svoji hvaležnosti s pozitivnimi čustvi, veseljem in vnemo, hitreje se bodo vaša hotenja uresničila.

Vedite, da vsako hrepenenje pošlje v vesolje svojo eterično različico, medtem ko se njegova bit zadrži v vaši bližini in se zgosti v materialno obliko. Več energije kot vložite v svojo željo, hitreje se bo udejanjila. Toda s črnogledostjo, pobitostjo in dvomi jo boste izbrisali in jo vrnili nazaj v motni eter.

Večkrat dnevno pomislite na svoje želje in jih tako negujte – Obdajte jih s pozitivnimi mislimi in čustvi. Recite HVALA vesolju, ker vas neutrudno podpira v vseh pogledih.

Imaš kakršno koli vprašanje glede situacije, položaja, ljubezni…? Ali pa se morda naročiti na energijsko terapijo in svetovanje? 

Svoje vprašanje lahko posreduješ preko spletnega obrazca s klikom tukaj