Obvladujmo svoja čustva

Obvladujmo svoja čustva

😇  Angelskop za soboto, 14.1.2017

Danes nas lahko povsem prevzamejo čustva, bodisi v partnerskem odnosu, bodisi na katerem koli področju ali zvezi z ljudmi. Današnje energije ustvarjajo pogoje, da na plano pridejo naša čustva in nas povsem prevzamejo, zaradi česar se lahko zgodi, da bomo pozabili na naše obveznosti ali bomo opustili nadzor nad samim seboj.

Morda se je kdo od nas znašel v primežu več zanimivih in privlačnih možnosti in priložnosti, zaradi česar povsem zanemarja sebe, medtem ko sanjari o vsaki posebej, s čimer pa zapravlja dragoceni čas. Angeli nas zato opominjajo, da je skrajni čas, da se odločimo in izberemo modro odločitev, ki bo v naše najvišje dobro.

Po drugi strani pa je današnji dan več kot idealen za obogatitev in okrepitev medsebojnih odnosov tako ljubezenskih, romantičnih kot tudi družinskih, prijateljskih ali poslovnih oziroma kakršno koli drugo zvezo med ljudmi. Izkoristimo današnji dan in se posvetimo svojim najdržajim. Razvijemo ali ponovno obudimo lahko močan in strasten odnos, ki bo v naše življenje vnesel lepoto in življenjsko moč. Za samske ja današnji dan ugoden za zanimiva srečanja, spoznamo lahko zanimivo oseb, s katero bi odnos lahko nadgradili v ljubečo in romantično zvezo.

Na drugi strani pa pod vplivom današnjih energij lahko ugotovimo, da smo se zapletli in znašli v nekem odnosu, ki obstaja zgolj “na papirju”, v resnici pa v njem ni nobene prave čustvene povezave in navezanosti. Če je temu tako, je torej to odlična priložnost, da se izluščimo iz takšnega izčrpajočgea in omejujočega odnosa in vzpostavimo življenje, ki bo prineslo vedrino in svobodo.

Današnjemu dnevu torej vladajo čustva, bodimo spštljivi in ljubeči do sebe in vseh okoli nas ter skupaj z angeli in Kozmosom ustvarimo pozitivne in tople energije, ki se bodo razširile širom okoli nas, na vse ljudi….