Angelskop za teden: 9.1.2017-15.1.2017

Angelskop za teden: 9.1.2017-15.1.2017

😇  Z nami je tedenski Angelskop: 9.1.2017 – 15.1.2017

V začetku tedna nas bo podpirala ljubezen in sam Bog, zato bo še posebej priporočljivo, da smo prijazni in ljubeči tako do sebe, kot tudi do vseh ostalih. V kolikor nas skrbi za kakršno koli zadevo, situacijo, odnos ipd., potem b v to zelo ugoden čas, da nastalo situacijo prežame in ozdravi božanska skrbnost in sam Bog, ki nas bo v tem delu tedna podpiral. Predajmo torej vse skrbi in morebitno jezo Bogu in dopustimo, da v situacijo vstopi Ljubezen, ki nam jo ponuja Bog in angeli. Lahko se tudi obrnemo za pomoč na Boga, naj nam pomaga pri vsem, saj nebeška modrost ne pozna meja in ima za nas pripravljene čudežne odgovore in rešitve. Predno se lotimo kakšnega opravila ali novega projekta, odnosa, lahko meditiramo o Bogu, saj s tem ponazarjamo odsev te bleščeče svetlobe. Bodimo primer duhovnega učitelja in  dopustimo, da Božja ljubezen veje skozi naše srce.

Sredina tedna nas zna presenetiti, da se bomo znašli v neki kočljivi situaciji ali pa bomo postavljeni pred dejstvo, da moramo izbrati eno samo možnost, pa naj si bo to v službi, doma ali glede ljubezenskega odnosa. Pomembno je, da se v tej situaciji postavimo v bran lastni pravici in lastni odločitvi ter si tako okrepimo samozavest. Zavedati se namreč moramo, da nam ni potrebno sprejemati slabih kompromisov, da bi prejeli tisto, česar si želimo. To lahko pomeni, da nam ni potrebno vztrajati v neki situaciji, okoliščini ali odnosu, če se ne počutimo dobro ali nam ni v naše najvišje dobro. Ne glede na to, kako situacija izgleda, je pomembno, da poskušamo najprej doseči boljšo rešitev z vsemi vpletenimi. Enostavno povejmo iskreno resnico, kaj in kako čutimo in pri tej resnici moramo tudi nepreklicno vztrajati. Bodimo torej do vseh spoštljivi, ljubeznivi in dostojanstveni, ter se tudi sami ne zadovoljimo z ničemer manj, saj si to povsem zaslužimo.

Ob koncu tedna pa bo z nami nadangel Rafael, ki nas nagovarja, naj živimo in se prehranjujemo zdravo. Paziti moramo, da svojega telesa po nepotrebnem ne obremenjujemo z različnimi snovmi ali celo kemikalijami. Morda bo to tudi čas, da razmislimo o spremembi prehranjevanja ter vsaj za dan ali dva na jedilnik vnesimo več sadja, zelenjave in druge presne hrane ter piti več vode. Nadangel nam sporoča, da bomo za ta naš trud in spremembo jedilnika bogato poplačani s presežki energije, to pa nam bo omogočalo, da se bomo lahko bolj posvetili izpolnjevanju svojih sanj in želja, svoji družini, hobijem, zdravju in življenjskemu namenu.