Prisluhnite telesu

Prisluhnite telesu

Naše telo nam želi z zdravstvenimi težavami nekaj sporočiti, zato je pomembno, da mu prisluhnemo. To storimo tako, da vprašamo tisti del telesa, kjer čutimo težave in sicer: »Drago telo, dragi del telesa [predel telesa] ali dragi organ …. [imenujemo organ], na kaj me želiš opozoriti?«

Potem se poglobimo in mu prisluhnemo ter bodimo pozorni na vsakršne misli, občutke in vizije, ki se pojavijo. Pri tem bodimo pozorni na ton oz. barvo glasu, saj ima vsak del telesa svoj glas. Prisluhnimo in sledimo sporočilom, morda vodilu, kaj moramo storiti in kako ukrepati, da se stanje izboljša in ozdravi.

Ozavestimo, da je telo naravnano k samoohranitvi, torej k samozdravljenju. S pomočjo vibracij svetlobe, glasu ipd. pomagamo telesu, da sproži proces samozdravljenja.

Veliko bomo storili in pomagali k ozdravitvi že tako, da se vsak dan, najbolje zjutraj ali zvečer pogovorimo s svojim telesom in mu povemo, da ga imamo radi. Nato mu prisluhnimo in se pogovorimo z njim o željah, strahovih in občutkih, ki so najverjetneje lahko krivec za nastanek naše zdravstvene težave.

Telo nam na svoj način sporoča in opozarja ne naše nezdrave navade, miselne ali življenjske vzorce, razvade ipd. Pogovor s telesom je lahko zelo učinkovito orodje, da se lažje spopadamo s težavami. Seveda pa težave ne moremo odpraviti čez noč, še manj pa, če ne bomo storili nič, da bi stanje lahko izboljšali.

Vibracijske zdravilne terapije

Vedno pa se lahko obrnete tudi k terapevtom za pomoč in vibracijske terapije, kot je Reiki terapija, terapija z radiestezijskim nihalom, terapija s pomočjo svetlobe in barv (vsak organ, del telesa ima svojo barvo) ter drugimi pristopi in metodami. Po terapiji sledi tudi svetovanje in pojasnila za izvajanje samopomoči doma.

Se želiš prijaviti na terapijo in svetovanje?

Pišeš lahko preko spletnega obrazca, pridruženi člani spletnega foruma Vibracije Iztok pa mi lahko pošljete svoje sporočilo na zasebno sporočilo.