Različne poti do osebne sreče

Različne poti do osebne sreče

Veliko nas je verjetno, ki se pogosto zamislimo kaj pomeni biti osebno srečen. Pomeni to, da imaš službo, dovolj denarja, si srečno zaljubljen, poročen, ….?

Zgoraj navedeno vsekakor precej pripomore k naši osebni sreči. Pa vendar je veliko takšnih, ki imajo skoraj vse ali celo vse prej navedene dejavnike, pa vseeno čutijo, da osebno niso najbolj srečni, da niso zadovoljni sami s seboj.

Naš namen je, da skupaj najdemo pot do tistega malega, ali bolje dolge poti, ki jo moramo še prehoditi do naše osebne sreče. Popolnost zagotovo ni, je pa približek temu in prav do tega vam želimo pomagati. Veliko ljudi trpi za razno raznimi težavami, ki bodisi izvirajo iz daljne ali bližnje preteklosti, vendar si tega ne zmorejo ali nočejo priznati. Pogosto pa postanemo nesrečni zaradi nenadne izgube bližnjega, ljubljene osebe, službe, …. Ne malokdo pa trpi tudi zaradi občutka, da ni vreden obilja, sreče, da ne more najti sorodne duše, ustrezne službe, …. Vse to in še kaj lahko v notranjosti in naši osebnosti povzroči hude psihične motnje, posledice, depresije, ….

V dosti primerih si lahko pomagamo sami, vendar je pot dolga, potrebno je veliko časa, vztrajnosti, vendar če je cilj, postati in ostati srečen, je dolga pot vsekakor zanemarljiva z doseženim ciljem. Osebno in duhovno rasti pomeni soočiti se s samim seboj, svojimi problemi in notranjim jazom, torej da se s problemom/problemi soočimo, si jih priznamo in odpravimo vzroke.

Tudi vpogledi in sporočila angelov so pravi korak v pravo smer, saj nam s pozitivnimi besedami usmerjajo k  želenim ciljem, nakažejo tudi vzroke in možne najboljše izide, zato je zelo dobrodošlo, da se opogumite in postavite vprašanje o problemu, situaciji, ….

V prihodnje bomo izvajali tudi spletne delavnice s pogovori, vprašalniki, spletno klepetalnico, delavnice za razvijanje intuicije ter terapije, zato že sedaj vabljeni k sodelovanju.

Imaš kakšno vprašanje glede problema, situacije, zaradi katerega se počutiš ujeto, glede ljubezni, novega partnerja, sorodne duše, službe, … ?

Potem ne razmišljaj in se pridruži na sobotnih srečanjih z angeli in angelskim readingom. Izvedli bomo tudi skupinsko invokacijo in molitev za odpusščanje.

Prijaviš se lahko preko obrazca, ki ga najdeš na spletnem forumu – klik tukaj