Tedenski angelskop: 20.2.2017-26.2.2017

Tedenski angelskop: 20.2.2017-26.2.2017

Prav zdaj doživljate ogromno spremembo, ki vam prinaša velik blagoslov. Seveda se ljudje velikokrat sprašujete, ali je vaša prihodnost varna. Da bi dosegli spremembo v življenju, morate dopustiti, da odpade stari del vašega življenja.

Te spremembe morate slaviti, ne pa se jih bati. Zahvalite se starim delom in objemite lekcije, ki ste jih prejeli in jim nato pustite oditi. Naj se vam zavrti od navdušenja nad podarjenimi novostmi. Naj vas novo čarodejstvo preseneča in razsvetljuje. Naj vas ne skrbijo spremembe, zaradi njih bo samo bolje. Sprejmite življenje z odprtimi rokami.

Ozrite se in opazite vse nove začetke v vašem življenju. Ko stopate v še neraziskane vode, je nekaj povsem naravnega, da vas obdajata rahla vznemirjenost ali celo strah. Na vsakem koraku poti vas držimo za roke in ne bomo dovolili, da vam spodrsne.

Brez strahu krenite dalje – le nikar se ne pozabite posvetovati s svojim notranjim vodstvom, saj vam ta sporazumevalni sistem ponuja stik z Božanskim.

Sleherno živčnost preoblikujte v občutke pričakovanja spričo obilice čudovitih priložnosti, ki vam bodo nepredstavljivo obogatile življenje. Sledite vodstvu svoje intuicije; mislite in govorite samo pozitivno.

Četudi v svoji notranjosti čutite določeno negotovost, je za vas nujno, da sledite potrebnim spremembam, ki bodo v vaše življenje prinesle željene cilje, uspeh in notranji mir. Proslavite nove začetke, z njimi nastaja nekaj čudežnega in čudovitega.

V tem tednu naj bodo na te spremembe še posebej pozorni rojeni v znamenju Raka ter tisti, ki imajo to znamenje v svojem ascedentu.