Moj angel

Razprava-energijski terapevt

Pozdravljeni spoštovani obiskovalec.

Tukaj imaš priložnost postaviti svoje vprašanje, ki se nanaša na edinstveno situacijo, zadevo, odnos, težavo ali problem, iz katerega ne vidite izhoda.

Predlagam, da najprej pomislite, je morda zastoj energij razlog v vas samih in kaj morate s tem v zvezi storiti. Namreč zavedajte se, da je vsak izmed nas sam kreator svojega življenja in da so situacije ali okoliščine v katerih se trenutno nahajamo zgolj posledica naših odločitev in ravnanj in naših energij, ki jih oddajmo v okolico in Kozmos.

To storite tako, da kliknete v polje Ime in izberete možnost ali želite ustvariri svoj račun na omrežju Disqus ali pa se prijavite z enim od spodaj navedenih profilov na družbenih omrežij (FB, Twitter, Google+), seveda v kolikor le tega imate aktivnega.

V kolikor pa vam je ljubše postaviti vprašanje preko standardnega WordPress komentarja, lahko le to postavite na naslednji povezavi

Torej, iskreno vabljeni, da postavite vprašanje. Navodila, kako lahko to storite, so navedena na vrhu te strani.

Odgovorim v roku največ 3 delovne dni, razen v izjemnih primerih, ko mi zaradi časovne stiske ne bi to uspelo, si pridružujem pravico podaljšati za dan ali dva.

Hvala in se srečamo tukaj gor.