Tedenska usmeritev-maj-3

Tedenska usmeritev-maj-3

TEDENSKA USMERITEV: 15.5. – 21.5.2023

V tem obdobju bi bilo dobro, da spodbudite svojo motivacijo, da bi lahko dosegli želene rezultate in uspeh. Uspeh bi se lahko kazal tako na notranji ravni kot tudi na materialni in telesni ravni. Morda potrebujete več spodbude in notranje motivacije za začetek nekega novega projekta, posla ali odnosa. Bodite pozorni na signale, ki vam jih sporoča telo in vaša duša.

Uspeh lahko dosežete s pripravljenostjo za tveganje s predanostjo poslu, projektu ali novem podvigu. Torej je pomembno, da se temu oz. tej nalogi v celoti posvetite ter ste v komunikaciji s samim seboj in drugimi povsem odkriti, kaj želite doseči s tem podvigom, troej brez zadržkov ali skrivnosti.

Izziv tedna je torej, aktivirati notranjo motivacijo, tvegati za nov podvig, posel oz. nalogo ter se temu posvetiti z vso svojo energijo, predano in brez zadržkov.

Imaš vprašanje?

Imaš kakšno vprašanje, ki te muči, naj si bo glede osebnega ali poslovnega področja? Morda te zanima, kaj te čaka v prihajajočem obdobju, kakšni izzivi ti prihajajo naproti, ali kakšne korake bi bilo dobro narediti v neki situaciji, zadevi, odnosu itd? Klikni na spodnji gumb in pošlji vprašanje.