Tedenski angelskop-18.12.2017-24.12.2017

Tedenski angelskop-18.12.2017-24.12.2017

Tedenski angelskop – kaj nam svetujejo angeli in na kaj naj bomo pozorni v tednu: 18.12.2017 – 24.12.2017

Bodite pozorni na morebitne nasvete, ki vam lahko pomagajo pri vaših odločitvah ali kot pomoč drugim. Pomembno je, da ste pri tem nepristranski in z zaupanjem izrazite svoje mnenje. Vaše odločitve naj bodo nepristranske in poštene do vseh vpletenih. V kolikor boste ocenili, da se je potrebno posvetovati s kakšnim tretjim, se temu nikar ne izogibajte, bistveno pa je, da odločno poveste svoje mnenje.

Marsikdo bo začutil potrebo po večji samozavesti ali predanosti svojemu poslanstvu, zato prisluhnimo svoji intuiciji in sledimo svoji modrosti, ki nas bo usmerjala, da bomo sprejeli prave odločitve.

Morda se boste obrnili po pomoč k zelo vplivni osebi, ki obvlada področje, ali pa boste v tem obdobju spoznali kakšnega pomembnega strokovnjaka, morda osebo, ki je na ključnem položaju v vladi ali vojski, ki znan kot odličen govornik ali je znan po svojih sposobnosti, da je stvaren in takten.

Nikar pa ne pozabite pretehtati tudi čustvene plati položaja. Torej je pomembno, da prav vseh odločitev ne moremo sprejemati zgolj iz srca ali uma, temveč je včasih potrebno, da uravnovesimo oba vira, da bomo dosegli svoj cilj.

Morda bomo spoznali osebo, s katero se bomo počutili zelo domače, prijetno in nam bo toplo, vendar bomo kljub temu čutili, da je ta čustveno precej hladna. Vzrok se bo najbrž skrival v tem, da ta oseba ne zna navezati prisrčnega stika, pa čeprav se je popolnoma pripravljen predati odnosu. Bodimo strpni in mu pomagajmo, saj gre za izjemno predano osebo, le romantiko enači s komunikacijo v poslvnem svetu in se zato ne znajde v bolj osebnih romantičnih odnosih.

V tem tednu bomo pod vplivom energije angelskega števila 64, ki razkriva, da imamo pri svojih podvigih popolno podporo. Energija števila 4 kaže, da nam angeli stojijo ob strani, zato nikar ne oklevajmo, da bi se obrnili po njihovo pomoč. Energija števila 6 pa se nanaša na ustvarjanje nečesa novega. Tudi seštevek števila 64 (6+4=10, 1+0=1) kaže na to, da smo v obdobju, v katerem se nakazujejo izjemne nove priložnosti in ustvarjalnosti kot posledica naših pozitivnih pričakovanj.

angel varuh