Angelskop za teden: 11.12.-17.12.2017

Angelskop za teden: 11.12.-17.12.2017

Tedenski angelskop: 11.12.2017 – 17.12.2017

Energije v začetku tedna nam ne bodo najbolj v podporo, v neki zadevi, situaciji ali odnosu bomo pričakovali najhujše, zato se bomo posledično soočali z morastimi sanjami in nespečnostjo. Morebiti smo zaradi preveč obveznosti in odgovornosti preobremenjeni, kar bi lahko nekoliko vplivalo tudi na naše počutje in zdravje. Angeli nam svetujejo, naj vse nadležne negativne misli, ki so v bistvu razlog v ozadju naših težav, ki se jih bojimo, z močno voljo odstranimo in preobrazimo v pozitivno razmišljanje. V primeru, da se v neki zadevi obtožujemo, je skrajni čas, da se teh samoobtožb čim prej otresimo, saj je vsakršno obžalovanje zapravljeno čustvo.

V sredini tedna lahko pričakujemo nekoliko mirnejše obdobje, morda bomo prejeli dobro novico v zvezi s finančnimi zadevami ali novico, da so naši načrti ali projekti uspešno prestali začetno fazo, sedaj pa se razvijajo naprej. Morda se bomo v neko zadevo poglobili in preučili vse vidike in možnosti. Energije bodo tudi ugodne, da se posvetimo novemu področju ali zanimanju, kar pa nam bo prineslo tudi potrebo po izobraževanju.

V zadnji tretjini tedna se lahko znajdemo pred močno in težko dilemo, kako naprej, saj bodo naša čustva ali misli glede tega precej nasprotujoče. V neki meri pa se kljub temu, da vemo, kaj bi morali storiti, bojimo ukrepati in se počutimo, kot da smo se znašli v slepi ulici. Zaradi pomanjkanja samozavesti, se bomo raje pretvarjali, kot da problem v bistvu ne obstaja, čeprav se ga v svoji notranjosti še kako dobro zavedamo. Morebiti pa bi bilo dobro, da se o tej situaciji pogovorimo in med pogajanji sprejmemo kompromisno rešitev, ki bo v najvišje dobro vseh vpletenih.

Modro bi bilo, da v zvezi te zadeve, situacije ali odnosa, izkoristimo teh nekaj dni koledarske jeseni in sprejmemo odločitev kako naprej, kajti lahko se zgodi, da bomo kasneje neuspešni ali pa bomo sprejeli odločitev, s katero bomo škodovali sami sebi.

V tem tednu zna biti naporno še zlasti za rojene v znamenju Tehtnice in Dvojčkih ali imajo ti dve znamenji v svojem ascedentu ter tiste, ki so v svoji rojstni karti povezani s planetoma Luna ali Mars.

Dragi moji, želim vam čim bolj konstruktiven in uspešen teden!