Tedenski angelskop: 15.1.-21.1.2018

Tedenski angelskop: 15.1.-21.1.2018

Angelskop za teden: 15.1.2018 – 21.1.2018

V tem tednu lahko pričakujemo precej pestrega dogajanja na ustvarjanem, poslovnem in kariernem področju. V začetku tedna bomo deležni pohvale za naše dosedanje trdo delo in predvsem dosežke in dobre rezultate. Prav tako lahko pričakujemo neko dobro novico, lahko da bomo napredovali v službi ali bomo dobili novo službo, lahko pa sporočilo tudi pozitiven odgovor našega poslovnega partnerja o nekem projektu, ki bo našel novo skupno pot in realizacijo.

Sredina tedna in konec tedna lahko prineseta določene ovire na našem čustvenem področju, neka zadeva ali situacija se ne bo odvijala v skladu z našimi pričakovanji. Posledično bomo lahko zapadli v čustveno stanje, v katerem ne bomo prepoznali ali videli pozitivne plati. Imeli bomo občutek, kot da smo v razsulu ali da se naš odnos, lahko prijateljski, intimni ali poslovni, razpada po koščkih. Ker pa se vedno najde pot za izhod, se ne smemo osredotočati na slabo in ostanimo pozitivni in verjemimo v pozitiven razplet. Pojavi se lahko želja, da bi spremenili preteklost…

Ob koncu tedna se lahko pojavi potreba, ko bomo morali braniti svoja prepričanja ali odločitve. Trdno stojmo za njimi in ohranimo svoj položaj brez kakršnega koli umikanja, saj bomo pri tem uspešni. Čeprav bomo trdno prepričani, da imamo prav, ne smemo opustiti svojega nadzora, kajti v našem življenju se lahko znajde kdo ali več, ki nam bodo zavidali tisto, kar imamo. Čas bi bil, da se naučimo reči ne.

Želim vam čaroben in uspešen teden na vseh področjih.

Angelska ljubezen