Tedenski angelskop: 22.1.-28.1.2018

Tedenski angelskop: 22.1.-28.1.2018

Tedenski Angelskop: 22.1.2018 – 28.1.2018

V tem tednu se nam lahko zgodi, da se bomo nenadoma soočali z zamudami ali morda celo ovirami, ki nas bodo lahko skoraj povsem zaustavile. Če bomo želeli napredovati, bomo morali v sebi najti izjemno potrpežljivost ali požrtvovalnost. Najbrž bomo morali poiskati tudi nove perspektive in se odreči nečemu. Morda bomo morali nekaj opustiti zaradi nekoga ali nečesa drugega.

Kot posledica nenadnih ovir se bo lahko marsikdo postavil v vlogo žrtve, kar pa ne bo prineslo pozitivnih rezultatov. Bolje kot igrati vlogo žrtve bo bilo, da spremenimo način razmišljanja ali doseči nov pogled in vidik v neki zadevi. Morda bo situacija od nas zahtevala, da se poglobimo v zadevo, dosežemo notranji duhovni razvoj ter v tem okviru presežemo en del samega sebe, da se bomo dokopali do duhovne modrosti, ki bo prinesla rešitev.

Lahko bomo tudi spoznali, da je žrtev, ki jo od nas nekdo zahteva prevelika in za nas verjetno tudi potencialno škodljiva, kar bi lahko nakazovalo odmik od nekih pričakovanj družbe oziroma drugih. Posledično se bomo lahko počutili precej zmedeno, saj se bomo lahko znašli v položaju, v katerem ne bomo mogli ničesar storiti. Prav zaradi tega bo nastali položaj od nas zahteval, da se poglobimo in poiščemo rešitve, namesto, da bi igrali vlogo žrtve.