Tedenski angelskop: 2.1.2017 – 8.1.2017

Tedenski angelskop: 2.1.2017 – 8.1.2017

😇  Tedenski Angelskop od 2.1.2017 – 8.1.2017

Pogosto se nam dogaja, da nas je strah, da ne bomo dosegli svojih ciljev in dosegli želenih rezultatov. Vendar pa so ti strahovi največkrat zgolj posledica neutemeljenih skrbi. V začetku tega tedna bomo pod vplivom energij, ki bi lahko v naši notranjosti sprožile pojav in prisotnost tovrstnih strahov.

Zato naj velja biti pozoren, in če opazimo, da nas je tega strah, potem moramo to nemudoma ozavestiti in strah transformirati v potrpežljivost, upanje in zaupanje v dober in pozitiven rezultat. Vse se izide v skladu z naravnimi zakoni tako, kot je za nas v danem trenutku najbolje in dobro.

Čeprav bomo v tem tednu imeli občutek, kot bi vse obstalo, bo to zgolj začasno in naši načrti se bodo kmalu spet začeli uresničevati. Verjeti moramo v uspeh, saj tako kot cveti drevo iz katerih se kasneje razvije plod, ki kasneje tudi dozori, tako se bodo uresničili tudi naši cilji. Verjeti moramo, upati in imeti potrpljenje. Nič se ne da prehitevati.

Energije, ki bodo prevladovale v začetku tega tedna znajo preprečevati, da bi takoj dobili želeno, zato je modro, da sledimo svojim ciljem in željam in preprosto verjamemo v njihovo dozoritev.

Proti koncu tedna bodo energije že nokoliko bolj prijazne, zato bomo prerasli določene strahove in uvideli, da se naše sanje uresničujejo. Zato preprosto ostanimo pozitivno naravnani, da bi še naprej uspevali. Teden nam lahko prinese tudi nekaj več finančne varnosti, morda nek nepričakovan denar, ki smo ga posodili, morda bomo izvedeli, da smo v službi napredovali in bomo posledično deležni višje plače ipd.

V tem tednu naj bodo nekoliko bolj pozorni rojeni v Biku, ali imajo to zodiakalno znamenje v svojem ascedentu, še posebej, če so kakor koli povezani s planetom Saturn.

Vsebina povzeta iz kompleta Angelski tarot ( Vir: Velika knjiga o angelskem tarotu – klik tukaj ).