Tedenski angelskop: 27.11.-3.12.2017

Tedenski angelskop: 27.11.-3.12.2017

Angelskop za teden 27.11.2017 – 3.12.2017

V tem obdobju lahko pride do določenih zastojev v projektih ali načrtih, ki smo jih že začeli. Morda nas modrost Kozmosa opozarja, naj prevetrimo vse naše korake in podrobnosti ter preverimo časovni načrt našega delovanja.

Bodimo pozorni tudi na možnost, da ima kdo od vpletenih svoje in predvsem drugačne namene ali načrte, zaradi česar bi lahko prišlo do kraje naših idej. Pomembno je, da se ne izogibamo svoji odgovornosti za naša dejanja.

Možno je, da bomo morali glede našega nadaljnjega delovanja in realizaciji načrtov sprejeti neko pomembno odločitev, ki je nekako ne želimo ali pa v danem trenutku ne zmoremo sprejeti. Posledično lahko pride do zastoja in izhod iz nastalega položaja bo prinesel zgolj pogajanja in sporazum z vpletenimi.

Na čustvenem področju se nam nakazujejo spremembe, možno je, da bomo spoznali novo osebo, ki bo v nas sprožila hitrejše bitje srca in pognala kri po žilah. V svoji notranjosti bomo čutili, da je ta oseba prava, zaradi česar se bomo lahko zaljubili, saj bomo zaznavali pozitivna čustva, kot so veselje, radost in sreča. Lahko pa da se bo v tem obdobju obudilo neko staro razmerje in počutili se bomo, kot da smo na novo zaljubljeni.

V tem obdobju bomo zelo čustveni ter bolj ali manj sočutni. Energije so tudi ugodne za tiste, ki morebiti razmišljajo ali načrtujejo selitev v nov dom.

Na čustvenem in ljubezenskem področju zna biti še posebej intenzivno za osebe, rojene v znamenjih rak, škorpijon in ribe. Medtem ko naj bodo glede možnih zastojev ali nesoglasij z vpletenimi še posebej pozorni osebe, rojene v znamenju tehtnice in vodnarja ali osebe, ki so v kakršni koli povezavi z luno.

Imejte čaroben teden. Angelski pozdravček.