Tedenski angelskop: 4.12.2017-10.12.2017

Tedenski angelskop: 4.12.2017-10.12.2017

Angelskop za teden: 4.12.2017 – 10.12.2017

V začetku tedna se lahko predvsem na našem poslovnem področju ali v službenem okolju pojavi nenaden dogodek, ki bo od nas zahteval hitro in odločno ukrepanje. Čeprav bo situacija od nas zahtevala hitro ukrepanje, torej bo pomemben časovni vidik, bo potrebno zadevo precej dobro premisliti in se na koncu modro odločiti. Morda se bo to nanašalo  na neko osebo, ki bo nepričakovano stopila v naše življenje in se lahko razvije v strastno ljubezensko razmerje.

V nadaljevanju tedna nam bodo energije precej bolj naklonjene, nastopil bo čas pozitivnih sprememb in če smo v prej omenjeni zadevi ravnali premišljeno in se modro odločili, bomo v drugi polovici tedna nagrajeni tako, da se bo zadeva, situacija ali položaj pozitivno razpletel. Energije nam bodo naklonjene, zato bo to čas, da se lotimo stvari, na katere smo čakali že kar nekaj časa – Sreča bo na naši strani. Uspelo nam bo zpostaviti tudi karmično ravnovesje, ali pa bo čas ugoden, da se lotimo tega področja, kar nam bo prišlo prav v prihodnjih dneh za morebitno spremembo naše usode.

Ob koncu tedna bo čas za veselje, praznovanje in dobro voljo. Prav možno je, da se bomo dobro imeli v družbi z osebo, ki je stopila v naše življenje pred kratkim ali morda v začetku tega tedna (glej prvi odstavek). Energije bodo tudi ugodne za morebitno sklepanje glede zarok, porok …. Morebiti pa se bomo v družbi srečali z neko osebo, ki jo že poznamo od preje in se lahko znova obudi strast in ljubezen ali pa razvije iskreno prijateljstvo. Partnerski odnosi, kot tudi poslovni, ki se bodo v tem času sklenili imajo dober potencial za uspeh.

Energije bodo še posebej podpirale osebe, rojene v zodiakalnem znamenju raka in leva ali pa imajo ti dve znamenji v ascedentu ter tiste, ki so kakor koli povezani s planetoma jupiter in merkur.