Tedenski angelskop: 8.5.2017 – 14.5.2017

Tedenski angelskop: 8.5.2017 – 14.5.2017

Angelskop za teden: 8.5.2017 – 14.5.2017

Teden bo na splošno prežet s pozitivno energijo, zato je prav, da izkoristimo ugoden čas za nove ideje, ki bodo vodile k uspehu. Teden je torej ugoden za odlične nove zamisli in rešitve. Preprosto moramo verjeti vase in svoje sposobnosti. Ker se bomo počutili zelo dobro, bo naše razpoloženje odlično, zato se bomo lahko lotili pridobivanja novih spoznanj, ki nam bodo v pomoč pri nadaljnjem delu. Ohraniti pa moramo pozitivno naravnanost in ne more nam spodleteti

Naše dosedanje delo pa nam v tem tednu lahko prinesejo osupljive rezultate in predvsem osupljive spremembe v naše osebno in duhovno življenje. Morda bomo za naše delo celo prejeli priznanje sodelavcev, šefa, lahko tudi javno.

Opomogli si bomo tudi na področju telesnega in čustvenega zdravja, zato bomo polni elana in motivacije.

V tem tednu bomo pod vplivom energije angelskega števila 19, ki predstavlja uspešne konce in možnost novih začetkov. V tem času bomo lahko med drugim spoznali svoje življenjsko poslanstvo in se začeli zavedati, da je čas, da ga tudi izpolnimo. Zdaj je pravi čas, saj bomo zaupali vase, kar nam bo omogočilo, da samozavestno nadaljujemo svojo pot.

V astrološkem pomenu, bomo pod vplivom sonca, ki predstavlja našo identiteto, osebnost in pravo naravo, pa tudi ustvarjalnost in področja našega življenja, na katerih resnično blestimo.

Z nami bo ta teden nadangel Uriel, čigar ime pomeni “svetloba Boga”, ki naznanja mogočna razodetja in spoznanja ter nam pomaga pri celjenju naših čustev. Uriel tudi pomaga pri delovanju umskih sposobnosti, osredotočenosti in zbranosti. Če si želimo torej novih zamisli in rešitev, ga svobodno pokličimo, naj nam pomaga.

Vsebina povzeta iz kompleta Angelski tarot ( Vir: Velika knjiga o angelskem tarotu – klik tukaj ).

angel varuh