Spirala ujetosti

Spirala ujetosti

Pojavi se lahko občutek ujetosti, kot da se ne moremo pomakniti naprej, kot da nas nekaj vleče nazaj, vendar nam angeli sporočajo, da ujetost, ki jo občutimo, ni resnična, temveč mnogi naši občutki izhajajo iz skrbi in nimajo stvarne podlage.

Torej, prav možno je, da se nam razkrijejo položaji, v katerih se počutimo ujete, ki pa so predvsem posledica našega delovanja. Možno je, da bomo imeli občutek, da ni poti naprej, kar pa je seveda samo utvara. Verjeti moramo, da še daleč nismo tako ujeti, kot se nam zdi. Svobodo pa prinaša zgolj sprememba naših misli – pesimistične moramo nadomestiti z optimističnimi.

Morda pa bomo morali v položaju le pogledati malo globlje in zadevo raziskati. Povsem možno je, da smo se ujeli v določeno katero koli odvisnost, zaradi katere ne moremo biti srečni.

V tem delu tedna bomo pod vplivom števila 15. Čeprav to število prinaša srečo, privlači uspeh in obilje, na drugi strani je število povezano z občutljivostjo na kritike. In prav to, lahko grobe besede drugih v nas povzročijo, da se začnemo gledati v negativni luči in iz primeža takšnega razmišljanja se težko izvijemo. Vedeti je potrebno, da se lahko vsakdo spremeni, saj imamo vsi svobodno voljo. Ostati moramo le pozitivno naravnani in storiti vse potrebno, da se bomo znebili teh negativnih energij in si izboljšali življenje.

Za pomoč pri premagovanju spirale ujetosti se lahko obrnemo na nadangela Jofiela, ki pomeni lepoto Boga. Ko zapademo v pesimizem in negativnost, nam lahko pomaga, da se spet dvignemo, postanemo optimistični in jasno uzremo pot do svobode. Pokličemo ga lahko kadar koli, kadar rabimo njegovo pomoč pri navedenem.

Lahko pa se naročite na individualni tretma in obravnavo, da poiščemo vzrok za nastale situacijo, počutje, zdravje, okoliščine,… preko spletnega obrazca, v katerega na kratko opišite obremenjujoče stanje ali situacijo ter predlagajte termin, pri tem pa upoštevajte naslednje dneve:

  • sreda po 17:00 uri,
  • četrtek po 19:00 uri in
  • sobota med 18:00 in 20:00 uro.
  • Obstaja sicer tudi možnost ob torkih, vendar ta termin še ni 100 % določen (v roku enega meseca).

Prijavni obrazec najdete na naslednji povezavi – prijavni obrazec

Torej, nikar ne dovolite, da se znajdete v primežu spirale ujetosti, skupaj bomo poiskali izhod in pot naprej!