Angel obilja

Angel obilja

Za hitrejše izboljšanje na finančnem področju in na sploh za dotok vsega obilja (kar ne pomeni samo denarja), lahko večkrat dnevno, priporočljivo vsaj zjutraj in zvečer pokličete in prosite Angela obilja, da vam pomaga v svoje življenje prinesti čim več obilja in blaginje.

Angel obilja nam pomaga glede vseh vrst obilja (ljubezen, sreča, finance, …).
Ima neomejeno moč, zato ga je priporočljivo večkrat prositi naj bo ob nas in nam pomaga. Angel obilja sporoča naslednje: “Če želite poskrbeti za svoje materialne potrebe, sledite intuiciji in si uresničite sanje.” Odprite roke in sprejmite vse vrste obilja. Neketere zakladae boste prejeli v obliki izrednih zamisli, nekatere kot nove priložnosti, spet drugič v obliki denarja, …

Če želiš prejeti meditacijo in molitev za več obilja, se registriraj na spletnem forumu MagIK – Manifestiranje angelskih glasil in intuicijsko kanaliziranje. Registracijo lahko opravite s klikom tukaj.

Na vpisani e-mail prejmeš podatke za registracijo in počakaj, da administrator foruma potrdi registracijo. Po opravljenem postopku registracije boš lahko dostopal/a do vseh vsebin objavljenih na forumu. Hvala, ker si se odločil/a biti del spletne skupnosti MagIK!

Prosi Angela Obilja in Kozmos za boljši pretok pozitivnih energij, ki ti bo v življenje prinesel obilje (PS: Obilje ne pomeni samo denar, to si velja zapomniti!).

Povežite se z angelom Obilja