Tedenski angelskop: 24.10.2016-30.10.2016

Tedenski angelskop: 24.10.2016-30.10.2016

Tedenski Angelskop: 24.10.2016 – 30.10.2016

V tem tednu so z nami energije naslednjih kart: Umik v samoto, Vera in Obvladovanje s stresa

Angel varuh nam v tem tednu skuša pomagati, da pristopimo k razrešitvi neke določene zadeve, situacije ali odnosa. Morda pa smo bili v zadnjem obdobju preveč dejavni in potrebujemo mir, da si povrnemo potrebno energijo, ki nam bo potrebna pri ohranjanju vere in obvladovanju stresov.

V začetku tedna bomo morda začutili potrebo, da se umaknemo iz vrveža, nekam, kjer bomo lahko sami premislili o nadaljnjih korakih. Kajti postali smo utrujeni in čas je, da se spočijemo, da se lahko ponovno zberemo in prerodimo. V tem času se bomo osvežili in si povrnili energijo, kar nam bo pomagalo, da bomo našli iskane odgovore ter bolje razumeli, kam moramo iti in katere korake ubrati. Vedeti moramo, da naš umik v samoto nikakor ne pomeni sebičnost, če poskrbimo zase, kajti to je naložba v naše dobro počutje in dar naši družini.

V sredini tedna (sreda – četrtek) si bomo ponovno okrepili vero in zaupanje vase in svoje sposobnosti ter naše začete projekte, saj nam je umik v samoto prinesel notranji mir, novo energijo ter odgovor,e ki smo jih še potrebovali pri nadaljnji poti. Pripravljeni bomo narediti korak naprej in lahko skočimo brez strahu, saj smo začeli slediti modrosti srca. Spoznali bomo, da je položaj, v katerem se nahajamo del prave poti, zato je potrebno, da verujemo. Namreč s trajnim optimizmom bomo prejeli prave priložnosti in podporo, ki jo potrebujemo. Nikar se ne ustavimo zaradi kakršnega koli strahu, saj že kanček črnogledosti lahko ustavi ali upočasni naš napredek in razvoj naših projektov.

Konec tedna (petek – nedelja) pa bo primeren čas, da se spopademo z morebitnim stresom na način, da si vzamemo čas za sprostitev, telovadbo, da spremenimo vsakdanje navade ter predvsem, da se izognemo vsem morebitnim nesoglasjem. V tem času tudi razmislimo, kateri dejavniki nam povzročajo stresne situacije in z različnimi pristopi omejiti vpliv stresa na nas.
Morda je čas, da odločno zavrnemo neprimerne zahteve določenih ljudi, kajti ničesar ne počnimo samo zaradi občutkov krivde ali obveznosti. Odločno se postavimo zase in počnimo le tisto, kar na nas deluje blagodejno in je v naše najvišje dobro.

Za pomoč se lahko obrnemo na svoje angele varuhe, ki nam bodo pomagali, da bomo v vsaki okoliščini videli le ljubezen in svetlobo, kajti le na tak način bomo lahko delovali in se počutili spokojno.

tedenski-nasvet