Obvladovanje čustvene celovitosti

Obvladovanje čustvene celovitosti

Vikend angelski nasvet

Vikend nam lahko prinese potrebo po ozaveščanju in preobrazbi čustvenih travm, vezane na dogodke iz preteklosti, ki so nam povzročili bolečino in žalost v sedanjem trenutku. Izkoristimo ugodne energije za njihovo preobrazbo v Svetlobo, ljubezen in luč!

Pojavi se lahko želja po čustvenem ravnovesju in obvladovanju čustvene celovitosti ter potreba postavitve pristnih odnosov do soljudi, še posebej do naših bližnjih. To nam lahko prinese moč, da se bomo lotili preobrazbe naših čustev, ki izvirajo iz preteklosti in nas ovirajo ter v nas sprožajo občutke žalosti. Namreč v svoji podzavesti in našem umu se še vedno oklepamo načinov obnašanja ali spominov na preteklost, kar nas omejuje in ovira na vseh področjih življenja.

Morda se bo pojavila želja ali potreba, da razrešimo neko zadevo iz preteklosti med tremi ljudmi. Proces nam bo omogočil, da ozavestimo tisto, kar je v nas sprožilo bolečino in se izraža kot žalost. Morda se bomo morali znebiti določenih družinskih vzorcev, ali pa bomo prišli do spoznanja, da moramo opustiti potrebe po zameri  ali predelovanju preteklih obdobij, iz katerih izvira žalost. V tem procesu nam bo v oporo planet Saturn, ki spominja, da se moramo zadeve lotiti postopoma, saj bomo le tako dosegli ravnotežje. Torej, vse, kar se nanaša na našo žalost, moramo zagledati v celoti.

Ko nam bo uspelo preseči te omejitve in žalost, ki izvirajo iz preteklosti, bomo dosegli čustveno izpolnitev, energijo in vitalnost, ki nam bo omogočila, da izpolnitev izžarimo iz naših globin, ki se giblje in odseva navzven na vseh naših življenjskih področjih ter se izraža v zadoljstvu in notranjem miru.

Morda bodo želje oziroma potrebe po teh spremembah in preobrazbi bolj izrazito izpostavljene pri ljudeh, rojenih v zodiaklanem znamenju Tehtnice oziroma pri ljudeh, rojenih v enem od znamenj elementa vode. Še posebej pa znajo biti za te sprememb dovzetni rojeni v znamenju Ribi.

Vsebina povzeta iz kompleta Tot tarot ( Vir: Komplet Tot tarot – klik tukaj )