Angelskop za mesec december

Angelskop za mesec december

Mesečni Angelskop za december 2016

V mesecu decembru lahko napoči čas za začasno mirovanje in prekinitev napredovanja ter čas, ko je priporočljivo preveriti načrte in pogledati zadeve z novega zornega kota. Pri tem se vprašajte, ali je mogoče, da bi drugačen pristop bolje deloval . V tem obdobju je smiselno, da premislite, kam bi radi šli in o svojih načrtih. Gre le za začasno ustavitev, ki vam bo omogočala, da v tem dodatnem času ponovno razmislite o svojih smernicah. Preverite kaj do sedaj ni prineslo želenih učinkov ter, ali to, kar ste spoznali doslej, ni porodilo potrebe po spremembi strategije za doseganje uspeha.

Morda bi prav sedaj morali zanemariti pravila in izstopiti iz ustaljenega toka ter oprijeti izbranih edinstvenih prepričanj in vedenja.  To bo tudi čas, da ste radodarni s časom, pozornostjo in darili, kajti stvarstvo vam bo to stokrat povrnilo. Kot rezultat tega lahko pričakujete nepričakovane življenjske spremembe in nenavadne rešitve. Izkoristite svojo moč, ki tiči v resničnem jazu in bodite potrpežljivi. Spremembe bodo morda povsem nepričakovane, zato bodo verjetno tudi naše rešitve precej neobičajne, saj nas bodo energije spodbujale, naj bomo kar se da čim bolj pestri in izvirni, ter da izrazimo svojo enkratnost. Morda pa bomo namesto občutka, naj ukrepamo, prejeli vodstvo, naj potrpežljivo počakamo, da se razkrije nebeški božanski načrt.

V tem obdobju poglejte na zadeve z novega zornega kota ter da se predramite in zaveste potrebe po spremembi poti. Doživljanje razmer pa vam bo razodelo, kaj je potrebno storiti. Morda vas bodo spoznanja spodbudila k ukrepanju, ali pa vam bodo razkrila, da je morda bolje počakati na bolj ugoden čas, da se razkrije nebeški načrt. Ozavestite svoj življenjski slog, da je pomembno biti to, kar ste ter si zamislite kaj novega.

Angelsko število

Energija števila 12 je čarobna – imamo 12 astroloških znamenj, 12 hiš zodiaka in 12 mesecev v letu. Energija štvila 12 nam prinaša razkritje in navdih in nas tako skuša predramiti, da bi se zavedli potrebe po spremembi poti. Prepustimo se torej temu čarobnemu dotiku božanskega in magičnega števila in potrebi po sprmembi, ki bo odvisna predvsem od našega doživljanja razmer, v katerih se trenutno nahajamo.

Posel

Obdobje ni najbolj primerno za razvijanje in aktivno poslovanje, saj bodo prisotne energije, ki nas bodo prisilile bolj kot ne k mirovanju, ter predvsem dokončanju začetih projektov, predvsem pa da se umirimo in naredimo kompromis, da se poskušamo dogovoriti in poiščemo ravnotežje z našimi sodelavci ali poslovnimi partnerji.

Ljubezen

Tudi na ljubezenskem področju se lahko zgodi, da bomo zaznali manjšo emotivnost, zato nikar ne poskušajmo na silo popraviti situacijo, saj bomo lahko pri partnerju dosegli ravno nasprotni učinek od želenega. Predvsem se poskušajmo odreči trdovratnega držanja različnih odnosov in stališč. Namreč, odnos lahko spremenimo le s spoštovanjem.

Zdravje

Zaradi morebitnge preforsiranja, lahko pride do debalansiranja tekočin v telesu, zato bodimo nekoliko bolj pozorni na to. Dobro bi bilo tudi, da smo pozorni na dihalne organe. Vitamin B nam bi zelo koristil in v tem obdobju zelo ugodno vplival na zdravje.

Nasvet

Dobro bi bilo, da naredimo kompromis sami s seboj, da se povlečemo iz konfliktnih in ekstremnih situacij ter od ljudi, ki nas kakro koli omejujeo ali celo ogoržajo.

Nadangel

V mesecu decembru bo z nami nadangel Gabriel, ki ga lahko prikličemo, da nam pomaga tudi v primeru, če želimo izvedeti, ali je naše poslanstvo, da postanemo božji poslanec ljubezni.

Z astrološkega vidika bomo v mesecu decembru pod vplivom energij planeta Neptun, ki nas lahko kaj hitro uspava. Obenem pa lahko v nas zbudi pretirano občutljivost. Zato bo čas ugoden, da bolj ozavestimo svoj življenjski slog, ter si zamislimo kaj novega.

Vsebina povzeta iz kompleta Angelski tarot ( Vir: Velika knjiga o angelskem tarotu – klik tukaj ).