Tedenski angelskop: 28.11.2016-4.12.2016

Tedenski angelskop: 28.11.2016-4.12.2016

Teden je lahko ugoden in obdan s pozitivno energijo in energijo sreče. Primeren čas, da pripravimo pozitivne, optimistične dolgoročne načrte, zato je modro, da opravimo revizijo svojih načrtov, pri tem pa izberimo tiste, ki nam intuitivno vlivajo največ optimizma.

Čas je za neskončno upanje, čisto vero in pristno razumevanje, saj nam naše odločitve omogočajo začetek dolgoročnega načrtovanja. Mnogi med nami bomo lahko doumeli, spoznali in se začeli zavedati svojega poslanstva ter s tem dojeli, da nam je bogata prihodnost na dosegu rok. Čas je, da si iskreno in iz srca zaželimo tisto, kar resnično želimo in hočemo.

Pomembno je, da vztrajamo, si zaželimo Srečno zvezdo! Angeli pravijo, da imamo vse razloge za upanje in srečno pričakovanje. Verjeti moramo v svoje sanje in zadane cilje ter gledati v svojo prihodnost z optimizmom, veselim pričakovanjem in zaupanjem.

Naj bodo načrti dolgoročni, saj so ta teden energije in zvezde na naši strani, da uresničimo svoje načrte in da si življenje uredimo takšno kot si želimo.

Vendar pa moramo svoje načrte oblikovati skladno s širšo sliko in svojim resničnim poslanstvom. In na tej točki moramo dobro premisliti, kaj moramo storiti in kakšno naj bi bilo naše življenje – dolgoročno, ne samo prihodnji teden.

Čas je, da opustimo preteklost, se znebimo omejujočih spon ega in poskrbimo za potrebne spremembe. Odločitev je vsekakor na naši strani, vendar je čas ugoden, da zdaj lahko nadaljujemo svojo pot in se pomaknemo na novo raven uspeha in svobode.

Če bomo ta teden začeli z novim projektom, ki ima “nalepko” z dolgoročnim ciljem, lahko z zaupanjem verjamemo, da gre za obetaven začetek.

Vedeti moramo, da so cikli narave resnični in naravni in da po težkih časih pridejo boljši. Ta teden je obetaven teden, obdan z veliko pozitivne energije, zato se jim predajmo z odprtimi rokami. Nikakor pa ne smemo izgubiti zaupanja, in se vdajati obupu in predvsem, nikar ne vrzimo puške v koruzo, če nam ne bo šlo na začetku tako, kot si želimo. To je teden, ki prinaša upanje. Zaupati moramo v sebe, svojo intuicijo in svoje sposobnosti. Z drugimi besedami, imeti moramo Vero.

V tem tednu nam ob strani stoji nadangel Jofiel, ki nam kaže, kako lepo je lahko življenje. Njegova pozitivna energija pa nam pomaga ohraniti vero, zato se lahko kadar koli obrnemo nanj po pomoč, kadar začutimo, da je naša vera v upadanju. Lahko ga torej prosimo, da nam pomaga ohraniti pozitivno naravnanost pri načrtovanju naše lepše in boljše prihodnosti.

Teden bo še posebej ugoden za rojene v znamenju Vodnarja ali tiste, ki imajo to znamenje v svojem ascedentu. Simbol oziroma znamenje Vodnarja lahko uporabimo tudi za pomoč pri usmerjanju v prihodnost, saj gre za jasnovidno znamenje, ki lahko vidi vse, kar ponuja prihodnost in je osredotočen na dobro celotnega človeštva.

Vsebina povzeta iz kompleta Angelski tarot ( Vir: Velika knjiga o angelskem tarotu – klik tukaj ).

angel varuh