Tedenski angelskop: 5.12.2016 – 11.12.2016

Tedenski angelskop: 5.12.2016 – 11.12.2016

Tedenski angelskop za teden: 5.12.2016 – 11.12.2016

V tednu, ki je pred nami se lahko pojavi občutek neodločnosti in čeprav bomo začutili potrebo po sprejemanju odločitve med različnima ali nasprotujočimi si možnostmi, se nam bo lahko zgodilo, da bomo povsem otrpnili in imeli bomo občutek, da smo v življenju obstali, in da se nikakor ne moremo premakniti naprej.

Ne glede na to, pa bomo morali v neki zadevi (ali večih zadevah) sprejeti odločitev in storiti to, kar je potrebno, da bomo lahko napredovali in pri tem nikar ne smemo odlašati. Čas bo primeren, da se lotimo raziskovanja, in da bomo lahko na podlagi prejetih informacij, sprejeli potrebno odločitev.

Med iskanjem potrebnih informacij in poglobljenim razmišljanjem, bomo lahko celo spoznali, da smo z neko zadevo zasvojeni in odvisni (lahko gre za predmet, zadevo, osebo,…) ali pa se nanaša na naše nezdravo vedenje in življenje.

Možno je celo, da nam bodo informacije, ki jih bomo pri tem prejeli, omogočale razplet situacije ali zadeve na način, da zaplet izvira iz nepravilnega delovanja ali celo blokade katere od sedmih čaker. Rešitev se bo v tem primeru skrivala v očiščenju in normaliziranju čaker. Nas je strah pred zavrnitvijo, pred spremembami, pred neuspehom ali celo pred uspeho,…. ? Odgovor se skriva v čakrah, ki nosijo zapise in informacije naših preteklih izkušenj, prepričanj in vrednot, ki smo jih izoblikovali skozi življenje.

Vsekakor je pomembno, da se zadeve lotimo čim prej in prenehamo odlašati, saj bomo le tako pospešili naš prehod k spremembi, ki nas bo vodila na pravo pot, na pot sprememb in na pot k uresničitvi ciljev.

Bodimo torej pozorni na nove priložnosti, ki nam jih bodo ponudile energije tega tedna.

Numerološki vidik

V tem tednu bomo pod vplivom energije števila 43, ki bo združilo moč angelov in vnebovzetih mojstrov, da nam bodo lahko pomagali sprejeti potrebne odločitve. Število se reducira na število 7, ki nam sporoča, da se bomo znašli na pravi poti, če bomo prenehali odlašati.

Astrološki vidik

Še posebej naj bodo pozorni na pojave, ki so navedeni zgoraj in na možnost sprememb rojeni v znamenju Škorpijona in tisti, ki imajo to zodiakalno znamenje v svojem ascedentu ali so na kakor koli astrološki povezani s planetom Venera.

Pri sprejemaju pomembnih odločitev in iskanju vzrokov morebitne neodločnosti in zastojev v življenju se v tem tednu za pomoč poleg angelov lahko obrnemo tudi na vnebovezete mojstre (Jezus, Sveti duh, mati Terezija, sveti Frančišek,…).

Vsebina povzeta iz kompleta Angelski tarot ( Vir: Velika knjiga o angelskem tarotu – klik tukaj ).