Angelskop za mesec april

Angelskop za mesec april

Mesečni angelskop za april po zodiakalnih znamenjih

OVEN

Čas je, da odidete od nezdravih in strupenih okoliščin, položajev ali odnosov. V tem obdobju vas Vesolje v celoti podpira, pogoji so zreli in ugodni, zato je čas, da se pomaknete naprej. Mesec je tudi ugoden, da začnete z novim projektom.

Razmislite, morda je tudi čas, da zamenjate službo ali okolje, ki vas obremenjuje in zastruplja vaše življenje, odločite se za daljši odmor in pojdite na dopust. Opustite vse izgovore in naredite pomemben premik naprej.

BIK

Biki se boste morda znašli pred dilemo glede neke pomembnejše odločitve na katerem koli področju. Energije in Vesolje so na vaši strani in prisluhnite svoji intuiciji. Situacija ali položaj, o katerem razmišljate ima trdne temelje, ki nudi zanesljivo in varno osnovo. Če imate pomisleke, se lotite čiščenja svoje motivacije tako, da bo temeljila le ljubezen, tako da se bo vaša energija še bolj dvigovala.

Če ste pred kratkim spoznali osebo, s katerim vam je sicer lepo v družbi, pa vas vseeno porajajo dvomi, sledite svoji intuiciji in verjemite, da je oseba vredna vašega zaupanja.

DVOJČEK

Raki naj v tem mesecu prisluhnejo svojemu telesu in upoštevajo znake, da je vaše telo žejno čiste vode. Simptomi, kot so utrujenost, težave pri zbranosti, razdražljivost in pretirana lakota, so pravzaprav lahko prikrita dehidracija. Voda pomaga izplakniti ostre energije in strupe, ki bi jih sicer vaše občutljivo telo vsrkalo. Blagoslovite svojo vodo, preden jo spijete, da boste dvignili pozitivne energije.

Morda pa si boste energije dvignili tudi tako, da boste nekaj časa preživeli v bližini vode, bodisi morja, reke ali jezera.

RAK

Odkorakajte stran od omejitev in bodite svobodni! Imate moč in pravico, da spremenite svoje življenje tako, da boste doživeli večjo svobodo. Prisluhnite svoji notranjosti, ki vam lahko sporoča, da vaša duša hrepeni po večji svobodi, še posebej kar se tiče vašega življenjskega namena. Morda je čas, da si vzamete čas za jasen razmislek o svojih željah in razpoložljivih možnostih. Vesolje vedno podpira želje po širitvi, ustvarjalnosti in svobodi. Recite da svobodi in vesolje bo reklo da vam.

Mesec je ugoden, da zapustite razmere, ki ste jih prerasli. Morda je tudi čas, da preverite vsa morebitna pravila, ki ste si jih sami postavili, morda so katera tista, zaradi katerih se počutite ujeti.

LEV

Za device je mesec april izjemno ugoden, odprta so vam odprta vsa vrata in na poti ni posebnih ovir. Z vašimi dejanji in vztrajnostjo ste dosegli stanje, v katerem so odstranjene vse prepreke. Kljub temu ohranite pozitivno mišljenje o situaciji, ki vas je bremenila kar nekaj časa, da zagotovite najboljši možni izid.

Če se sprašujete, ali ste na pravi poti, potem je odgovor zagotovo DA. To se lahko nanaša tudi na morebitno selitev ali spremembo, o kateri razmišljate v zadnjem obdobju. Energije so na vaši strani in imate pozitivno podporo v tej situaciji.

DEVICA

V tem mesecu lahko pričakujete približanje k vašemu želenemu cilju, saj ste sedaj dovolj usposobljeni in pripravljeni, da zakorakate proti svojemu želenemu cilju. Imate, kar potrebujete za uresničitev svojih sanj in življenjskega namena. Če kdaj, potem je zdaj čas za premik. Vi to zmorete! Ukrepajte brez odlašanja ali obotavljanja.

Dovolj je bilo priprav ali zavlačevanja in opustite stremljenje za popolnostjo ter verjemite, da boste dobro opravili potreben korak. Velike cilje pa lahko razdelite na manjše korake in že danes naredite prvega.

TEHTNICA

Skozi vztrajno delovanje in pozitivno mišljenje se vaše sanje manifestirajo v nekaj oprijemljivega. To je čas, v katerem morate pokazati vztrajnost. Vsako malodušje prepustite Vesolju in angelom, ki bodo opora vaši veri in vam bodo pokazali znake vašega napredka. Skoraj ste že na cilju, zato nadaljujte. Morda bo pomagalo, če boste velike projekte razdelili na manjše korake. Tako boste občutili navdušenje, ko boste zaključevali vsak korak posebej. Vztrajnost se izplača. Držite se tega.

Držite se svojih prioritet in obljub. Svoje sanje in hrepenenje ohranjajte korak za korakom z vsakodnevnimi dejavnostmi.Ohranite pozitivnost in vizualizirajte svoje sanje kot že uresničene ter se jim dolgoročno zavežite.

ŠKORPIJON

V neki zadevi, s katero se soočate že dlje časa, je vpletena pomembna ženska oseba v vašem življenju, morda vaša mama, žena, prijateljica, sestra ali hči. Oseba, ki vam prva pride na misel, je prava. Vsa neozdravljena čustva, ki jih gojite do te osebe, lahko zavirajo ali upočasnjujejo manifestacijo vaših sanj, lahko pa tudi vodijo do neuravnovešenosti. Sedaj je pravi čas, da se obrnete na svoje vodnike in angele, da vas odrešijo vseh strupov, povezanih s preteklim ali sedanjim odnosom s to žensko osebo. Ta proces bo odprl pot zdravemu odnosu z ženskami, prav tako pa vaši ženski energiji.

Morda ste v primežu negativne spirale zaradi neravnovesja JIN in JANG energije. Z vsakodnevno prakso dajanja in sprejemanja lahko uspešno uravnotežite svojo moško in žensko energijo. V tem obdobju je pravi čas, da ste pripravljeni oprostiti ženski v vašem življenju, za katero se vam zdi, da vas je ranila.

STRELEC

Situacija, stanje ali odnos, v katerem ste se znašli, morda zahteva zdravljenje energij. Imate zdravilne sposobnosti, ki jih lahko usmerjate skozi svoje dlani, misli in srce. Pošljite ljubečo energijo, da boste oplemenitili in ozdravili te okoliščine. Očistite lahko energije odnosa, doma, delovnega mesta in tudi avta. Morda pa vas vesolje vabi, da svoje izkušnje z zdravljenjem uresničite svoje morebitne želje in se odločite, da se zdravljenju posvetiti profesionalno.

V tem obdobju se izogibajte okoliščinam, krajem ali partnerskim odnosom, va katerih se ne počutite dobro ali so prepojeni z ostro energijo.

KOZOROG

Kozorogi boste morda v tem obdobju začutili, da ste rerasli situacije, ki so se vam nekoč dopadle. S tem ni nič narobe, to je pozitiven napredek, ki kaže na vašo duhovno rast. Nekatere teh situacij so prikriti blagoslovi, saj vas silijo, da naredite potrebne in pozitivne spremembe. Morda se vam bo zdelo, da ste porinjeni na drugo stran cone udobja, ko se več področij vašega življenja naenkrat premika in čisti. A vesolje vam ves čas stoji ob strani, pripravljeno, da vas podpre pri vsaki prošnji. Spustite se in uživajte v tem spustu, saj je resnično v vaše dobro.

Za ta korak je pomembno, da opustite omahovanje ali stremljenje za popolnostjo. Čaj je tudi, da temeljito preoblikujete svoj urnik, tako da se boste redno posvečali svojim prioritetam. Bodite odločni, ko rečete ne vsemu, kar vas odvrača od vaše poti.

VODNAR

Da boste našli želeni rezultat, sledite poti veselja. Vaš življenjski namen podpirata veselje in strast, ki ju čutite, ko razmišljate o svojem poslanstvu ali na tem delate. Veselje, ki ga občutite v svojih odnosih, jih ohranja žive, poživljajoče in rastoče. Veselje, ki ga čutite ob ukvarjanju s svojimi konjički, vam daje dodatno energijo. Od vseh čustev ima veselje najvišjo energijsko vibracijo. Veselje ima moč, da odstrani vse ovire in zadovolji vse vaše potrebe. Veselje nas opominja, da nam sploh ni treba trpeti. Izpolnimo lahko svoje poslanstvo, pomagamo sebi in drugim in zdravimo z močjo veselja.

Ne glede na to, v kakšni situaciji se boste znašli, ostanite pozitivni in napolnjeni z vero, da boste uresničili svoje želje. Morda ste v iskanju svojega poslanstva, počnite tiste stvari, ki vam prinaša veselje in zadovoljstvo.

RIBI

Za ribe bo to obdobje pomembno, da se redno posvečajo meditaciji. Vaša življenjska pot, telo in duša prosijo za miren in tih čas za razmislek, premišljevanje in prejem vpogledov. Tudi kratek čas, ki ga posvetite dnevni meditaciji, vam bo prinesel pomembna darila. Za meditacijo ne potrebujete formalnega usposabljanja. Samo mirno sedite, zaprite oči, dihajte in poslušajte.

V tem obdobju potrebujete nekaj časa v samoti, da lahko najdete smernice in ste povsem odkriti do sebe.