Mesečni angelskop za februar 2020

Mesečni angelskop za februar 2020

V mesecu februarju bodo energije ugodnejše in bolj naklonjene za naše delo, ustvarjanje in načrtovanje v vseh pogledih. Tako se nam bo ponovno okrepila vera v prihodnost, naše razmišljanje pa bo bolj pozitivno. Posledično se lahko pojavi občutek večjih pričakovanj in povečana motivacija za našo aktivnost, kar nam lahko prinese boljše dosežke in uspeh.

Pričakujemo lahko večjo notranjo moč in posledično tudi spodbudo za našo akcijo. Možno je, da bomo prejeli odgovore, na katere čakamo že nekaj časa, kar bo še bolj okrepilo našo motivacijo in aktivnost. V svoji notranjosti bomo lahko občutili večji mir, zato bomo tudi bolj odprti za nove napredne ideje. Enostavno, bodimo sproščeni in osredotočeni na naš napredek in dogajanje okoli nas. Neskončno upanje, čista vera in pristno razumevanje bodo spodbudile pravilne odločitve, ki bodo omogočale začetek dolgoročnega načrtovanja. Globoko zaupanje namreč omogoča izžarevanje vse energije in izraznosti, ki namje na voljo. Dovolimo ji, da se nas dotakne, saj ko zaupamo notranjemu vodstvu, se stvari pokažejo jasneje in kot tekoča voda čustev postanejo tudi bolj spontane.

V tem času je možno, da bomo končno spoznali in ozavestili svoje poslanstvo, kar bo dodatno spodbudilo našo notranjo moč in aktivnost, posledično pa bomo doumeli, da nam je bogata prihodnost na dosegu roke.

Meditativno stanje in mirnost s podporo energij, ki bodo ta mesec prisotne, nam bo omogočilo zaznavanje izbir in priložnosti, ki jih po navadi ne zaznavamo.

Priporočljivo pa je, da smo pozorni na nepredvidljive situacije, da se ne spuščamo v neke rizične in nejasne situacije, ki bi lahko vplivale na nadaljni potek. Zato je pomembno, da svoje načrte oblikujemo skladno s “širšo” sliko in na tej točki premislimo, kakšno naj bi bilo naše življenje na dolgoročni ravni. Enostavno bodimo v toku in v skladu s seboj.

Na poslovnem področju se nam tako lahko pojavijo nove priložnosti, ki bodo lahko prinesle uspeh in boljšo prihodnost v poslovanju. Prav tako lahko pričakujemo izboljšanje v medsebojni komunikaciji v službi in s partnerji. Tudi materialna energija bo v porastu.

Na ljubezenskem področju se nakazujejo boljši časi v zvezi, izboljšanje partnerske zveze v vseh vidikih, bolj se bomo posvečali in bili velikodušni do partnerja ter tudi do sebe. Za samske pa velja, naj bodo odprti za nova poznanstva in srečanja, saj so energije ugodne za nove ljubezenske in partnerske zveze. Odnosi bodo na odlični ravni, kar lahko prinese do kvalitetne ljubezenske in partnerske zveze. Lahko pa se celo zgodi, da bo se bo obnovila naša stara ljubezenska zveza.

Na področju zdravja ni za pričakovati kakšnih večjih problemov, lahko se pojavi pomanjkanje vitaminov, nekoliko povišan krvni tlak, možnost glavobolov, določeni problemi z žilami (krčne žile ipd.).

Na splošno bomo v tem mesecu pod vplivom bolj prijaznih in ugodnih energij, ki nam lahko prinesejo več lepših trenutkov in srečo.

Nekoliko bolj ugodno zna biti za rojene v znamenju Vodnarja ali tiste, ki imajo to zodiakalno znamenje v svojem ascedentu. Za vodnarje na splošno velja, da so prijazni, usmerjeni v prihodnost in z velikim potencialom jasnovidnosti, kar jim omogoča vpogled v to, kar ponuja prihodnost.

Razmislek za osebno rast
Nekaj možnih vprašanj, ki nam lahko pomagajo pri prepoznavanju razčiščevanju negativnih miselnih vzorcev: Ali občutim notranji mir? Česa me ni sram? Česa me je sram? Kaj sem odkril o sebi, ko padam in iščem pomoč? Kako me duhovni razvoj dela boljšega človeka?

Nasvet za notranji napredek
Ugodne energije izkoristimo za počitek v sebi in potapljanje v globino svoje lastne notranje tišine, saj le ta prežema vse, česar se lotimo. Zdaj je čas, da se vrnemo domov, k sebi. Vse naše razumevanje in morebitni uvidi, ki jih bomo deležni v času poglobljenosti v sebe, nam bodo nakazali njihovo realizacijo in uresničevanje v obdobju, ko bomo bolj usmerjeni navzven. Enostavno, doživimo energijo celote.

Kateri nadangel bo z nami v tem mesecu
V mesecu februarju je z nami nadangel Jofiel (Jophiel), ki se tokrat pojavlja v svoji pristni vlogi, s katero nam kaže lepše in lažje življenje. Njegova pozitivna energija nam bo pomagala ohraniti vero vase, svoje sposobnosti in v svoje načrte. Lahko ga prosimo naj nam pomaga ohraniti pozitivno naravnanost pri načrtovanju vesele in lepše prihodnosti. Pomaga nam tudi navezati stik z našim Višjim jazom. Pokličemo ga npr. lahko, če imamo težave z negativnimi mislimi ali če nam zmanjka navdiha za pisanje. Prinese nam modrost in razsvetljenje. Prav tako nam pomaga, da v raznih težavah sprevidimo določene stvari.

Ko ga pokličemo (naredimo invokacijo), nam lahko pomaga k taktnosti in vpogledu v različne situacije in poskrbi, da smo pozitivno naravnani.

Za invokacijo nadangela Jophiela, in čiščenje negativnih misli, mi lahko pošljete prošnjo preko spletnega obrazca, s klikom tukaj

Čaroben in uspešen februar vam želim. Pa ne pozabite, angele lahko kadarkoli pokličete, naj vam priskočijo na pomoč pri kateri koli zadevi, situaciji, odnosu,….

Vaš Apolon