Angelskop za teden: 3.2.-9.2.2020

Angelskop za teden: 3.2.-9.2.2020

Angelskop za teden: 4.2. - 10.2.2019

Prihajajoči teden bo izjemno uspešen za večino od nas. Namreč v tem tednu bosta z nami Bog in Mati Marija, karta JA z boginjo Ganesh pa še dodatno potrjuje, da je teden ugoden za realizacijo naših ciljev, želja in projektov, ki smo jih že dlje časa načrtovali, morda oklevali, … Izkoristimo torej ugodne okoliščine.

Verjeti moramo, da je Ljubezen povsod in je vseprisotna. Ko se bomo osredotočili le na Boga in njegovo skrbnost, bomo našli odgovore in rešitve. Boga in angele moramo prositi, naj nam pomaga pri vsem in verjeti, da ima nebeška modrtost pripravljene odgovore in rešitve.  

Verjemite, čas je, da storimo končno nekaj za sebe, zato je čas, da se začnemo negovati, kar je mišljeno, da polagamo več pozornosti na sebe in svoje telo, da si privoščimo več počitka in miru, da bomo odprli poti za več obilja, ljubezni in energije, ki jo nujno potrebujemo za realizacijo naših ciljev. da bomo to dosegli je nujno, da uravnotežimo naše delovne obveznosti in prosti čas. Prisluhnimo in upoštevajmo glas svojega notranjega otroka.

Vse dobro v prihajajočem tednu Vam želim ❤️❤️❤️❤️