Angelskop za teden: 5.2.-11.2.2018

Angelskop za teden: 5.2.-11.2.2018

Tedenski angelskop: 5.2.2018 – 11.2.2018

Teden je zelo ugoden za sprejemanje odločnih in jasnih odločitev, katere smo že nekaj časa odlašali. Začutili bomo, da je čas, da iz svojega življenja odstranimo kar koli ali kogar koli, kar ni več v naše najvišje dobro. Morda bomo spoznali, da z našim razmerjem ni vse tako kot mora biti, da smo zašli v slepo ulico.

Po drugi strani bodo okoliščine ali neka situacija, položaj od nas zahtevale naj bomo povsem osredotočeni na to in da delujemo z vsemi močmi, da situacijo razrešimo. Morda bi se bilo pri tem obrniti po nasvet na nekoga, ki slovi pos svojih ustvarjalnih rešitvah. Pomembno pri temu bo bilo, da bomo imeli pogum zagovarjati svoja stališča.

Energije tega tedna bodo ugodne, da v svoje življenje vnesemo spremembe povsod tam, kjer so potrebne oziroma situacija ali odnosi niso več v naše dobro in nas samo ovirajo. Čas je, da ozavestimo svoje sposobnosti vodenja in da prevzamemo nador.

Teden bo še posebej ugoden za spremembe in nove začetke za rojene v znamenju strelca, škorpijona, tehtnice in device, zato naj izkoristijo ugoden vpliv energij.