Angelskop za teden: 26.2.-4.3.2018

Angelskop za teden: 26.2.-4.3.2018

Tedenski angelskop: 26.2.2018 – 4.3.2018

Teden nam prinaša precej negativne energije, v neki zadevi, situaciji ali odnosu bo potrebna precejšnja previdnost in potrpežljivost. Za marsikoga bo ta teden sreča na najnižji točki v zadnjiem obdobju, zato bo +mo najbolj modro ravnali, če še nekaj časa vztrajamo in obdržimo trenutno situacijo, tudi če ni najboljša. Vsakršen trdu, da bi jo spremenili in se premaknil naprej, bo najverjetneje neuspešen.

Kozmos in angeli nam svetujejo, naj v tem obdobju ne naredimo koraka naprej, čeprav bi si to želeli, če pa bomo ocenili, da se je potrebno umakniti, naj nikar ne oklevamo in se umaknimo.

Bodimo pozorni na naše okolje, saj obstaja možnost, da v naši sredini prevladujejo inferironi elementi, na odgovornih mestih pa so nekompetentne osebe. Proces vsihanja in nazadovanja lahko traja še nekaj časa, vse dokler se njegova energija ne izčrpa in se nihalo kozmičnih energij ne obrne v nasprotno smer.

Če pa se morebiti nahajamo v neki neprijetni situaciji že dlje časa, potem nam to obdobje nakazuje obrat in izboljšanje ni več daleč.

Na ljubezenskem področju in v partnerskem odnosu obstaja možnost, da naš partner ne obuti ljubezni, obstaja pa tudi možnost, da bi se trajnejši odnosi zaključili z razvezo.

Na področju zdravja obstaja možnost za obolenja dihalnih organov, veneričnih obolenj, možno je vnetje trebušne slinavke, zato bodimo previdni in pozorni na morebitne simptome.

Splošno počutje: obstaja možnost, da bo na dokaj nizki ravni, saj bomo lahko imeli občutek, kot da nam nič ne uspeva in da smo padli v spiralo propadanja.