Stvari se moramo lotiti pravično

Stvari se moramo lotiti pravično

Angelsko sporočilo – angelskop za torek 26.4.2016

Za danes nam angeli svetujejo, naj bomo pravični do nastale situacije, bodisi v nekem sporu, bodisi v položaju, v katerem smo se znašli. Za uspešno rešitev situacije nam bo pomagalo, če bomo prisluhnili vsem vpleteneim oz. obema stranema ter v situaciji vzpostavili enakost in ravnotežje.

Preden pa bomo sprejeli končno odločitev, moramo razmisliti, kaj bi lahko pripeljalo zadevo k rešitvi, ki bi bila sprejemljiva za obe strani ali vse vpletene. Sledimo svoji notranji modrosti in dovolimo, da zmaga poštenost in pravica.

Zavedati se namreč moramo, da smo vsi odgovorni za svoja dejanja, zato j eprav, da ravnamo pošteno in pravično.

Izkoristimo torej svojo reflektivno presojo in racionalne misli ter nepristransko objektivno presojo, ko bomo sprejemali odločitev. Dobro je vedeti, kaj so etična načela, ki veljajo za celotno družbo.

Pojavi se torej lahko potreba po našem uravnoteženem mišljenju in nepristranskem odločanju, pa naj si bomo še tako čustveno vpleteni v situacijo, položaj ali osebni odnos, saj osebnostni občutek ne bo prinesel želenega rezultata ali pa lahko npr. škodujemo bodisi sebi ali komu drugemu.

angelska_znamenja_oblaki

[su_tooltip][su_button] Hover me to open tooltip [/su_button][/su_tooltip]